|

Légterelőt, na de milyet?

Egy jó légterelő a vezetés során autónk fontos kelléke lehet. A nyári melegben, vagy épp esős, párás időben egyaránt képes lehet kényelmesebbé tenni az utazást. Azonban amennyire egyszerű egy légterelő felszerelése és a használata, éppen annyira nehéz lehet kiválasztanunk a számunkra megfelelő, autónkhoz leginkább illő darabot. Ma már amellett, hogy minden egyes gépkocsi-márka különböző típusaihoz találhatunk megfelelő formájú és méretű légterelőt, rengeteg különböző márka is akad a piacon, amelyből választanunk kell.

Miért érdemes a HEKO légterelő mellett letenni a voksunk?

A lengyel HEKO a légterelő-gyártás terén nem csupán hazánk piacán számít régóta ismert és megbízható partnernek, de a világ légterelő-gyártásában is élen jár. A HEKO légterelők kiváló minőségű, UV-sugárzásnak sokáig ellenálló anyagból készülnek, ami az időjárás szinte minden viszontagságával szemben ellenállóvá teszi őket. Tartósak és masszívak, kialakításuknak köszönhetően pedig képesek csökkenteni a vezetés közben az utastérbe áramló menetszelet. Nyáron nyugodtan szellőztethetjük autónkat, míg esős idő esetén nem zavarnak meg minket a résnyire lehúzott ablakon behulló esőcseppek. A légterelők nyirkos napokon abban is segíthetnek, hogy az ablakokat könnyebben tehessük páramentessé, ezáltal biztonságosabb, nyugodtabb legyen a vezetés.

Nem csak hasznos, de esztétikus is

A HEKO légterelők sötét, grafit színű anyaguknak köszönhetően megjelenésükben is az élvonalban járnak. Diszkrétek és dekoratívak, azonban áttetszőségüknek köszönhetően mégsem akadályozzák a kilátást. Pontosan illeszkednek az oldalablakhoz, szélességük autótípustól függően 5-6 cm, míg oldalra egyáltalán nem, vagy maximum 1 cm-t lógnak ki. Így más légterelőkkel, például a Szatuna típusaival szemben kevésbé állnak el az autó síkjától. Ebből adódóan nem csupán jobban mutatnak, de effektívebbek is. Nem lötyögnek, nem zajosak, és használatuk garantáltan biztonságos.

A HEKO légterelők két darabos, valamint négydarabos kivitelben egyaránt kaphatók, és egyéb légterelő márkákkal ellentétben szinte minden autótípushoz elérhetők. Felszerelésük különösebb tapasztalat nélkül is könnyedén elvégezhető és otthon sem vesz igénybe több időt, mint öt perc.

Na és a felszerelése?

A légterelők felszerelés gyerekjáték lesz! Az alábbi videóban részletesen mutatom meg neked, hogyan kell felszerelned az autódra.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts