LÉGTERELŐ FELSZERELÉSE2018-08-23T11:01:11+00:00

Így szereld fel a Heko légterelőket az autódra.

Pici változás, hogy egyes esetekben a fém rögzítő fülek helyett műanyag rögzítőket csomagol a gyártó.

Ez neked is menni fog! dobd fel az autódat egy igényes méretpontos heko légterelő szettel!

Mit gondolnak rólunk a vevőink?

Jó árért kaptam jó minőségű terméket !Fogok még itt vásárolni 🙂
János Cserép
13:13 02 Jan 19
Elégedett vagyok mindennel, mert amit rendeltem azt kiváló minőségben kaptam meg és köszönöm a gyorsaságot.Ajánlani tudom mindenkinek!!Köszönöm
Éva Tóthné Boros
09:43 19 Dec 18
A magas szintű , professzionális vevői igények kielégítésének iskolapéldája ez a Webshop ! A termék kiváló , a leírtaknak megfelel , gyorsan megérkezett , és biztonságos csomagolás. Köszi az ajándékot is. 5 +++++++
Papp Tibor
18:25 14 Dec 18
Az általam megrendelt autószőnyeg kiváló minőségű, méretpontos. Azt kaptam, amire számítottam. Annak ellenére is gyors volt a szállítás, hogy nem raktárról kaptam a terméket. A vásárlói felület jól áttekinthető, jók a termékismertetők. Az e-mailes és a telefonos (sms) értesítések nagyon hasznosak.
H. M.
08:38 10 Dec 18
Korrekt, gyors, pontos cég, jó minőségű termékekkel. többször rendeltem már sosem csalódtam! Ajánlom mindenkinek!
Atec62
18:53 05 Dec 18
Gyors kiszállítás, pontosan az kaptam amit kértem. A termékek nagyon jó minőségűek, pontosan illeszkednek mind a szőnyegek, mind az ablak légterelők. Köszönöm a segítőkész hozzáállást.
Zsolt Fignár
18:28 28 Nov 18
Megbízható,pontos webáruház! Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékkel,minden megfelelt a leírásnak,kiváló minőség,és nem utolsó sorban,gyors postázás!
Nagyon meg vagyok elégedve! A szállítás gyors volt, azt kaptam amit rendeltem (csomagtartótálca) tökéletesen passzol a kocsiba. Mindenképp csak ajánlani tudom Önöket. 🙂
Eszter Balla
16:32 17 Nov 18
A megrendelt légterelő gyorsan és sértetlenül megérkezett, a szerelését bemutató videó segítségével pedig percek alatt a helyére került. A termék méretpontos, esztétikus, ajánlom mindenkinek.
Horváth Tibor
16:43 09 Nov 18
Autószőnyeget és légterelőt vásároltam online, minden nagyon egyszerűen és gyorsan ment...megrendeltem hétfőn délután és kedden délelőtt már szóltak is, hogy össze van készítve a rendelésem, mehetek érte.
Zsuzsanna Ondrejovics
09:28 07 Nov 18
Gyors és megbízható. Légterelőt választottam, könnyen és egyszerűen felszerelhető volt. Segítséget is lehet igénybe venni ha esetleg valaki nem biztos a dolgában amelyről kisfilmet készített az eladó. Köszönöm szépen.
Attila Tibor Kigyòs
10:56 01 Nov 18
A megrendelt termék (csomagtértálca) nagyon jó minőségű, tökéletesen illeszkedik az autóba, maximálisan elégedett vagyok vele. Bárkinek jó szívvel ajánlom a webáruházat.
Gubis Ildikó
13:00 30 Oct 18
Gyors és pontos szállítás, külön pozitívum volt a kártyás fizetési lehetőség a futárnál. Mind a csomagtértálca, mind a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedett az autóhoz, illetve pontosan úgy néztek ki, mint ahogy a weboldalon szerepeltek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Zsolt Németh
15:27 28 Oct 18
Rendelés lead, fizet szőnyeg érkezik tökéletes ahogy azt bárki elvárhatja. Még szóltak is hogy kicsit csúszik az érkezés de ha nem tették volna se baj mert 1 napról volt szó. Viszont pozitivum ez is mert törődnek a vásárlóval. Ritka, viszont fontos számomra is hogy ne csak egy vásárló legyek a sok közül hanem érdekelje őket hogy máskor is innen rendeljek. Ehhez jelenleg mindent megtettek. Bárkinek merem ajánlani. A kis ajándék törlökendő meg egy kis plussz a sok jó mellé. A lényeg majdnem lemaradt ki....ott jó a szőnyeg. Pontos úgy illeszkedik ahogy annak kell.
Gabor Tamasics
20:26 27 Oct 18
Barkinek szívesen ajanlanam. A termek tokeletes. A megrendeles utan 2 napon belul megtortent a kiszallitas. Gyors, pontos. Örülök, hogy innen rendeltem. Az árral is elégedett vagyok! Minden segítség fenn van a videón. Köszönöm.
Marika Farkas
15:20 27 Oct 18
Tetszett a szomyeg, amit vettem. Szep es pont illik a helyere. A boltban is korrektek voltak, koszonom. A szomyegrozito felszerelesehez kell ido es turelem...
Peter Molnar
20:35 16 Oct 18
Ford Fiestára (MK VI. 2014.) rendeltem Heko (4db) légterelőt, csomagtér tálcát, és Armster könyöklőt. A rendelést követően 3 nap múlva megkaptam. Pontosak a méretek, könnyű felszerelni. Szerintem megéri az árát. Emellett korrekt, pontosra tájékoztatót kaptam a felszerelésről, ami ritka a webáruházaknál.
Béla Dévaj
15:04 12 Oct 18
Jól átlátható könnyen kezelhető webfelület,gyors kiszállítás! Valóban azt kaptam amit megrendeltem és még egy kis ajándék is járt hozzá! Mindenkinek bátran ajánlom!
zoltán somoskoi
17:27 10 Oct 18
Gyorsan meg kaptam a terméket a minőségével is meg vagyok elégedve és az ajándék is nagyon kedves volt biztos hogy még fogok rendelni önöktől
Imre Jankó
16:04 09 Oct 18
Ha biztos szeretne lenni a vásárló abban, hogy szakszerűen szereli fel a vásárolt terméket, nézze meg a felszerelésről készült videót.Biztos lehet benne , hogy a videó megnézését követően, profi módon fel fogja szerelni, és rendeltetésszerűen tudja majd használni a terméket.Én is ezért vásároltam tőletek!
ATTILA PÁL
06:23 08 Oct 18
Nem volt raktáron a kért árú, de kaptam egy értesítőt a beérkezés időpontjára. A légterelő pontosan érkezett, gondos csomagolásban. Az útmutatás segített a beszerelésben. Tökéletesen illeszkedik.
István Erdei
20:28 04 Oct 18
Ford Fiesta Mk.5 (2008)-hoz vettem jó áron az első ajtókra HEKO légterelőt. 2 munkanap alatt megérkezett, könnyű volt feltenni az útmutató ill. a vásárlás fázisainál küldött emailben lévő videó linkek megnézése után, amik a felszerelést mutatták be.
László Nagy
11:19 04 Oct 18
A web áruházról csak a legjobbakat lehet elmondani: precíz ,pontos a szállítás és segítőkész az ügyfélszolgálat és nem utolsó sorban kiemelkedő az ügyfélkezelés és kapcsolattartás! Az általam rendelt Heko légterelő és a csomagtértálca kifogástalan, sérülésmentesen megérkezett. Az ügyintézés a szállítás és a csomag átvétele gyors és precíz volt. Nő létemre a feltett videó alapján egyedül is fel tudtam szerelni a légterelőket. Külön köszönet az ajándék műszerfalápolóért. Szívesen ajánlom mindenkinek az Autószőnyeg Webáruházat, rendeljetek nyugodtan biztos vagyok benne, hogy nem fogtok csalódni!
Éva Rohr
06:59 27 Sep 18
Heko légterelőt vásároltam a 4 db-os szettet. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A felszerelést a videó alapján végeztem el, ami számomra, nagyon hasznos volt. A csomagolásban minden feszítő hiánytalanul megvolt.Tökéletesen funkcionál. A szállítás pontos és gyors volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a webáruházat, remélem még rendelhetek náluk. Köszönöm.
Gyaraki János
07:10 26 Sep 18
Gumiszőnyeget rendeltem, ami rendkívül gyorsan meg is érkezett. Mérete tökéletes. Valóban nincs gumi szaga és még ajándék is volt a csomagban! Pontos volt az információ a rendelés során.Szívesen ajánlom a webáruházat! Legközelebb, ha olyan termékre lesz szükségem, ami Önöknél kapható, újból felkeresem oldalukat.
Gitta Tukacs
15:14 14 Sep 18
Köszönöm szépen a megrendelt áru gyors és időre történő kiszállítását, amennyiben jövőben olyan árura lesz szükségem, amit Önök is árulnak, feltétlen itt fogom megrendelni. Bátram merem ajánlani másoknak is. További szép napot kívánok, Üdvözlettel: Horváthné
Györgyné Horváth
05:17 14 Sep 18
Gumiszőnyeget rendeltem, ami rendkívül gyorsan meg is érkezett. (szombati rendelés, keddi megérkezés) Méretileg tökéletes lett. Tényleg nincs gumi szaga és még egy ajándék is volt a csomagban! Megfelelően kaptam az információkat is a rendelés során. Bátran merem ajánlani másnak is ezt a szolgáltatást! Köszönöm szépen!
Ferenc Gulyás
18:59 17 Aug 18
Kedves Sándor! Még 1x szeretném megköszönni korrekt, segítőkész hozzáállásod, fáradozásod, mellyel végül is sikerült a típusnak megfelelő tartozékokhoz jutnom! Kívánok Neked a jövőben is sikeres üzleteket, sok-sok vásárlót! Hálás köszönettel: Jóska
József Orosz
18:02 16 Aug 18
Annak ellenére, hogy nem volt raktáron az általam rendelt légterelő (Suzuki Liana 5 ajtós), 1 héten belül megérkezett. A termék méretpontos, anyagminősége jó. A felszerelési videótól eltérően légterelőnként csak egy klip volt hozzá, de a biztos tartáshoz ez is elegendő. Csak ajánlani tudom a terméket és a boltot is!
Dezső Székely
16:48 30 Jul 18
Mindennel meg vagyok elégedve! A terméket gyorsan, sérülésmentesen megkaptam. A méret teljesen jó volt, és aki nem jártas a szerelési dolgokban, az is könnyedén felszereli, a segítséget adó videóból.Segítőkész az ügyintézés. Bátran ajánlom mindenkinek! Ha minden így működne , egy probléma mentes világban élhetnénk. Köszönöm!
Ferenc Sipos
21:14 22 Jul 18
Heko légterelőt vásároltam a két első ablakra. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A felszerelést a videó alapján végeztem el. Tökéletesen funkcionál. A szállítás pontos és gyors volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a webáruházat. Köszönöm autó szőnyeg !
Jozsef Vincze
19:47 21 Jul 18
Tisztelt Német Sándor! Az önöknél vásárolt légterelőt , sikeresen felszereltem gépkocsimra, az ön által közvetített tájékoztató videó alapján. Összehasonlítás céljából megnéztem más videó tájékoztatót is, de az ön által leadott videót találtam a legjobbnak. Alig negyedóra alatt fölszereltem, kifogástalan minőségben sehol nem akad,nem szorul és funkcionálisan jól biztosítja a gépkocsiban a szellőzést, huzatmentesen. Biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek, barátaimnak. A terméket a megrendeléstől számítva a második munkanapon átvehettem, s ez igazán gyorsnak számít, köszönöm . Röviden ennyi, s az első tapasztalat alapján , biztosan ajánlani fogom az önök termékeit. Tisztelettel: Tőke István.
Család Tőke
15:40 04 Jul 18
Azt a terméket kaptam és azon az áron amit megrendeltem. A kiszállítás nagyon gyors volt. A termék méretei a megrendelésben megadottak voltak, így teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.
igor kovacsevics
12:23 03 Jul 18
A két garnitúra légterelő után,egy gumiszőnyeg vásárlása lett aktuális-és ismételten jól választottunk. A peremes kialakításnak köszönhetően,egy könnyed mozdulattal megszabadulunk az összegyúlt matériáktól-nem szükséges alatta porszívózni.(mint ezelőtt) Gumiszag egyáltalán nincs,az illeszkedés is bőven megfelelő. a rögzítés sem feltétel-bár ehhez is kapunk a csomagban hozzávalókat-nem csúszkál a szőnyeg. A lebonyolítás a szokásos módon,gyorsan korrekten zajlott(szombati rendelés-keddi átvétel..) Változatlanul 5 csillag! Köszönjük!
Tamás Szabó
21:57 02 Jul 18
Tisztelt leendő Vásárló!Mivel magam is a vásárlói vélemények és tapasztalatok alapján döntöttem úgy, hogy itt vásárolok, ezért megosztanám a céggel kapcsolatos saját tapasztalatomat:A gyártó hibájából az autómhoz sajnos nem a megfelelő csomagtértálcát kaptam, de e-mailben jelezve a problémát, mindezt gyorsan, pontosan és korrekten sikerült megoldani, az áru cseréjét az eladó saját költségén rendezte. Bár autót az ember nem túl gyakran vásárol, de méretpontos és minőségi autós szőnyeget és csomagtértálcát legközelebb is itt fogok vásárolni.Gratulálok Német Sándornak a cégéhez, a vásárolt termékekkel és a "kiszolgálással" egyaránt maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm!!!
Attila Fülöp
15:39 26 Jun 18
A telefonos érdeklődésemre korrekt , készséges és segítőkész hozzáállást tapasztaltam.A kiszállítás gyors volt a termék pedig mind minőségben mind pedig méretpontosságban jobb mint amire számítottam.Külön köszönet a hasznos meglepetés ajándékért!
Róbert Scherfel
20:00 09 May 18
Köszönóm Német Sándor úrnak a minden igényt kimerítő kiszolgálást, külön köszönet a kommonikáció magas szintű alkalmazásáért. ( video-clip felhasználói támogatás, értesítések,). A korrektség a csúcsokat feszegeti ! Kössz, célomat tökéletesen elértem a szolgáltatásod segítségével.
Bartha László
08:20 06 May 18
Az a minőség amit megvásároltam teljesen elégedetté tett. A peremes kialakítás plusz nincs átható gumiszag a kocsiban klassz! Örülök, hogy rátok találtam és a webáruházat választottam a neten!
Tibor Sári
18:24 05 May 18
Kedves Sándor! Szívesen ajánlom a webshopodat, a termék minősége nagyon jó, az ára sokkal kedvezőbb volt, mint egyéb helyeken. Még ajándék is volt a csomagban 🙂 Nagyon gyors volt az egész folyamat, korrektek a vállalásaid és a csomagolás is rendben van. Egyébként pedig a futárcég sem kezdő, amellyel kapcsolatban állsz. Ez is fontos. Szóval nagyon komoly a szolgáltatás, és valóban csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönöm, még találkozunk ... 🙂 hsz.
Herman Szabolcs
02:06 02 May 18
Nagyon hasznos volt számomra a légterelő felszereléséről bemutatott videó. Köszönöm a korrekt kiszolgálást,és a gyors kézbesítést.Csak ajánlani tudom ezt a webáruházat mindenkinek aki minőségi árút szeretne venni hozzáértő,segítőkész eladótól.
Pardi László
08:11 26 Apr 18
Gyors pontos kiszolgálás. Szombat d.u.adtam fel a rendelésem,kedd d.e. hozta a futár. Az ajándék törlő viszont meglepetésnek számított. Sándor,nagyon köszönök mindent csak ajánlani tudom szolgáltatásod mindenkinek!
istván kiss
16:10 11 Apr 18
Csak alyánlani tudom mindenkinek csalódás mentes termékek a legkiválóbban paszoló dolgok a kocsikhoz és aki szereti az autóját az csak itt kaphatja meg a legjobbat király termékek és még királyabb az oldal köszönöm Németh Sándor !!!
Béla Nagy
20:09 06 Apr 18
Légterelőt vásároltam,én nem bántam meg. Korrekt eladótól remek árut kaptam. Rendeléstől szerelésig nem telt el 48 óra,és nem csak egyszerűen jó lett,hanem sokkal jobban néz ki az autó is. Ne nézelődj másfelé,vásárolj innen még ma!
Attee Gaspar
17:03 04 Apr 18
Tisztelt SándorMiért ajánlanám az Önök cégét mindenkinek?? Könnyen, értelem szerüen kezelhető, sokoldalú weboldal. Gyors,megbízható ügyintézés. Csalódásmentes on-line vásárlás, mert addig mindíg azt kaptam amit vártam, az elvárt minőségben, méretben.Utólag is köszönöm.Üdv: K.
Krisztián Németh
12:18 28 Mar 18
Kedves Sándor!!köszönöm,h gyorsan és gördülékenyen sikerült a megrendelésemet leszállítani...(mivel nem volt minden tétel raktáron így vevőbarát módon került kiszállításra a hiányzó mennyiség is)külön kiemelném a raktáros kolléga segítőkész hozzáállását ,a technikai kérdésemre gyors választ adnia...
Attila Farkas
19:35 16 Mar 18
Már korábban is vásároltam itt terméket. Akkor is meg voltam elégedve a termék csomagolásával, minőségével. A kiszállítás is gyors és pontos. És nem utolsósorban az eladó és vásárló közti kapcsolattal ami közvetlen és figyelmes!!! Ezúton szeretnék a csapatnak további sikeres és jómunkát kívánni!! Üdv: László Ferenc
Ferenc László
18:56 16 Mar 18
Nagyon örülök,hogy rá akadtam erre az áruházra!PONTOS GYORS SZÁLLÍTÁS!HONDA-HRV autóba méretarányos első-hátsó és csomagtartó gumikat kaptam !2 ajándékkal,amit nagyon köszönök!Ajánlom minden ismerősnek és ismeretlennek!Nem fognak csalódni!
Mihályné Borbély
12:31 12 Mar 18
A megrendelt terméket nagyon hamar elküldték, megfelelően csomagolva. Tökéletesen illeszkedik a kocsinkba a peremes gumi csomagtartó védő. Illetve kaptam ajándékba egy műszerfaltisztító kendő csomagot, amit ezúton is köszönök.
Barnabas Sipos
08:31 12 Mar 18
A legkorrektebb webáruház,amivel valaha dolgom volt,barátias kiszolgálás,rövid szállítási idő,kiváló minőségű termék!(Renault Megane 2 méretpontos gumiszőnyeg)Még biztosan vásárolok itt!Köszönöm!
Antalovics László
16:33 20 Feb 18
A bolt teljesen felülmúlta az elvárásaimat... egy csomagtér tálcát rendeltem az s-max autómba a tálca minősége (nem kínai) és a gyors szállítás teljesen meglepett arról nem beszélve,hogy egy ajándékot is kaptam hozzá.... bár csak több ilyen korrekt online bolt lenne az országba...még egyszer köszönöm és bátran tudom ajánlani mindenkinek.... Üdv: Józsi
Jozsef Balogh
09:03 18 Feb 18
Az e-mail-ben feltett kérdésemre szinte azonnal válaszoltak, megrendelt terméket egy-két nap alatt megkaptam. Gyorsak, pontosak, a webshop könnyen áttekinthető. A csomagtértálca pedig jó minőségű, tökéletesen illik az autómba.
Mónika Lente
12:21 10 Feb 18
Az àltalunk vàsàrolt gumiszőnyeg (Suzuki S Cross-hoz) tökéletes és abszolút méretpontos!A megrendelés feldolgozása gyorsan megtörtént és a kiszállítás is nagyon korrekt volt és gyors!Nagyon szépen köszönjük!
Krisztina Tóth
09:04 26 Jan 18
Csomagtér tálcát rendeltem, amely éppen nem volt raktáron. Ennek ellenére 5 munkanapon belül megérkezett a címemre a termék. Végig korrekt, teljes körű tájékoztatást kaptam a rendelésem státuszáról. Végül, de nem utolsó sorban jegyzem meg, hogy a termék kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedik a helyére.
Zoltán Serb
18:01 25 Jan 18
Kitűnő termék, kitűnő szolgáltatás! A megrendelés pillanatától végigkísérték a termék útját, Nagyon hamar megkaptam. Az útmutatójuk alapján nagyon könnyű volt felszerelni. Csak ajánlani tudom mindenkinek a légterelőt és a szolgáltatót is! Köszönet!
Edit Kriszoffné
07:20 22 Jan 18
Gyors! Megbízható. Korrekt A rendelt termékeket hiánytalanul megkaptam. Személyes átvételt kértem, de nem tudtam megoldani a munkám miatt. E mai-len gyorsan és korrektül orvosolta problémámat és utánvétre módosította az átvételt. Jó kommunikáció! Bátran ajánlom mindenkinek.
Zsolt Molnár
17:27 16 Jan 18
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a vásárlást. Jó minőséget, korrekt áron, gyorsan. A videós segítséggel pofon egyszerű volt a légterelők felhelyezése. Külön tetszik, hogy sem a vásárlás előtt, sem utána nem hagyod magára a vevőt. Előtte segítesz kiválasztani a terméket, utána kíváncsi vagy a véleményére. Mindezt kultúráltan, cseppet sem tolakodóan. Tényleg öröm volt a vásárlás. Köszönöm! Üdv: Sándorfi Attila
Attila Sándorfi
23:13 12 Jan 18
2007es Honda Jazz-be vásároltam gumiszőnyeg szettet. Az ára miatt gondolkodtam univerzális szőnyegekben is, de végül a méretpontos mellett döntöttem. Nem bántam meg, teljesen jó az illeszkedése, a megjelenése és a minősége is kiváló. A webshop felülete megnyerő és a szállítás karácsony előtt pár nappal is villámgyors volt. Összegezve maximálisan elégedett vagyok.
Gubis István
13:26 11 Jan 18
Köszönöm a gyors szállítást! Bárcsak minden webáruház ilyen precíz lenne És külön köszönöm az ajándékot ami tényleg meglepetés volt.A megrendelt termék ára is kedvező volt.További sok sikeres eladást!!!
László Horváth
19:14 01 Jan 18
Vásárlás közben teljesen olyan érzésem volt , mintha nem is webáruházban vásárolnék , köszönhető annak , hogy mind telefonon , mind e-mailen egyből elértelek benneteket és valós élő személy azonnal válaszolt kérdéseimre . A szerelési útmutató pedig rendkívül nagy segítséget nyújtott . Mégegyszer nagyon köszönöm .
László Beli
09:32 01 Dec 17
Bátran ajánlom mindenkinek ! Tapasztalatom alapján az egyik legjobb üzlet ahol vásároltam.A webáruházuk könnyen áttekinthető. Rengeteg típushoz,sokféle alkatrészt árulnak.Egyes termékhez videós szerelési útmutatót is találhatunk! A házhoz szállítás is nagyon gyors Tisztelettel egy elégedett vásárló: S Sándor.
Sándorné Szabó
16:24 30 Nov 17
A terméket, a megrendelést követően, azon a héten megkaptam. De ami a legfontosabb, valóban nem volt az a tipikus gumiszag az autóban, és abszolút méretpontos volt a termék. Ja, bocsi, gumiszőnyeg garnitúrát rendeltem.
László Csorba
14:58 12 Nov 17
Légterelőt rendeltem Renault Thaliához az első ajtókra. A méret pontos volt, csak egy gondom van, hogy túl sötét a színe az előzőhöz képest. Ezért jobban oda kell figyelni a holt térre. A szállítás gyors és pontos volt. Tetszett a bemutató videó is. Az ár is nagyon jó. Ajánlom a boltot másoknak is. Köszönöm hogy önöktől vásárolhattam. Üdvözlettel: Milu Mihály
Mihály Milu
23:05 03 Nov 17
Mondanom sem kell nem egy helyen tallóztam a NET-en a légterelő és a szőnyeg vonatkozásában.Sok fórumon írták hogy a légterelőhöz nem kaptak rögzítőket.A küldeményben minden hiánytalanul megvolt és a mérettel sem voltak gondok,továbbá az ár az általam keresett oldalakhoz képest barátibb volt,Mindenkinek csak ajánlani tudom,biztosan nem fogtok csalódni!
József Kosztolánczi
10:54 03 Nov 17
Már érdeklődés esetén is pontos információkhoz juttatnak. A termék megérkezése előtt már megkaptam a videót, melyből megismertem a felszerelés módját. Minden információt és segítséget megkaptam még a vásárlás előtt, ami nagyon megkönnyítette a döntést. Árban is a legkedvezőbb ajánlatot biztosítják. Köszönöm, hogy a vásárlójuk lehettem!
Andrea Gál
09:16 15 Sep 17

Mit gondolnak rólunk a vevőink?

Jó árért kaptam jó minőségű terméket !Fogok még itt vásárolni 🙂
János Cserép
13:13 02 Jan 19
Elégedett vagyok mindennel, mert amit rendeltem azt kiváló minőségben kaptam meg és köszönöm a gyorsaságot.Ajánlani tudom mindenkinek!!Köszönöm
Éva Tóthné Boros
09:43 19 Dec 18
A magas szintű , professzionális vevői igények kielégítésének iskolapéldája ez a Webshop ! A termék kiváló , a leírtaknak megfelel , gyorsan megérkezett , és biztonságos csomagolás. Köszi az ajándékot is. 5 +++++++
Papp Tibor
18:25 14 Dec 18
Az általam megrendelt autószőnyeg kiváló minőségű, méretpontos. Azt kaptam, amire számítottam. Annak ellenére is gyors volt a szállítás, hogy nem raktárról kaptam a terméket. A vásárlói felület jól áttekinthető, jók a termékismertetők. Az e-mailes és a telefonos (sms) értesítések nagyon hasznosak.
H. M.
08:38 10 Dec 18
Korrekt, gyors, pontos cég, jó minőségű termékekkel. többször rendeltem már sosem csalódtam! Ajánlom mindenkinek!
Atec62
18:53 05 Dec 18
Gyors kiszállítás, pontosan az kaptam amit kértem. A termékek nagyon jó minőségűek, pontosan illeszkednek mind a szőnyegek, mind az ablak légterelők. Köszönöm a segítőkész hozzáállást.
Zsolt Fignár
18:28 28 Nov 18
Megbízható,pontos webáruház! Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékkel,minden megfelelt a leírásnak,kiváló minőség,és nem utolsó sorban,gyors postázás!
Nagyon meg vagyok elégedve! A szállítás gyors volt, azt kaptam amit rendeltem (csomagtartótálca) tökéletesen passzol a kocsiba. Mindenképp csak ajánlani tudom Önöket. 🙂
Eszter Balla
16:32 17 Nov 18
A megrendelt légterelő gyorsan és sértetlenül megérkezett, a szerelését bemutató videó segítségével pedig percek alatt a helyére került. A termék méretpontos, esztétikus, ajánlom mindenkinek.
Horváth Tibor
16:43 09 Nov 18
Autószőnyeget és légterelőt vásároltam online, minden nagyon egyszerűen és gyorsan ment...megrendeltem hétfőn délután és kedden délelőtt már szóltak is, hogy össze van készítve a rendelésem, mehetek érte.
Zsuzsanna Ondrejovics
09:28 07 Nov 18
Gyors és megbízható. Légterelőt választottam, könnyen és egyszerűen felszerelhető volt. Segítséget is lehet igénybe venni ha esetleg valaki nem biztos a dolgában amelyről kisfilmet készített az eladó. Köszönöm szépen.
Attila Tibor Kigyòs
10:56 01 Nov 18
A megrendelt termék (csomagtértálca) nagyon jó minőségű, tökéletesen illeszkedik az autóba, maximálisan elégedett vagyok vele. Bárkinek jó szívvel ajánlom a webáruházat.
Gubis Ildikó
13:00 30 Oct 18
Gyors és pontos szállítás, külön pozitívum volt a kártyás fizetési lehetőség a futárnál. Mind a csomagtértálca, mind a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedett az autóhoz, illetve pontosan úgy néztek ki, mint ahogy a weboldalon szerepeltek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Zsolt Németh
15:27 28 Oct 18
Rendelés lead, fizet szőnyeg érkezik tökéletes ahogy azt bárki elvárhatja. Még szóltak is hogy kicsit csúszik az érkezés de ha nem tették volna se baj mert 1 napról volt szó. Viszont pozitivum ez is mert törődnek a vásárlóval. Ritka, viszont fontos számomra is hogy ne csak egy vásárló legyek a sok közül hanem érdekelje őket hogy máskor is innen rendeljek. Ehhez jelenleg mindent megtettek. Bárkinek merem ajánlani. A kis ajándék törlökendő meg egy kis plussz a sok jó mellé. A lényeg majdnem lemaradt ki....ott jó a szőnyeg. Pontos úgy illeszkedik ahogy annak kell.
Gabor Tamasics
20:26 27 Oct 18
Barkinek szívesen ajanlanam. A termek tokeletes. A megrendeles utan 2 napon belul megtortent a kiszallitas. Gyors, pontos. Örülök, hogy innen rendeltem. Az árral is elégedett vagyok! Minden segítség fenn van a videón. Köszönöm.
Marika Farkas
15:20 27 Oct 18
Tetszett a szomyeg, amit vettem. Szep es pont illik a helyere. A boltban is korrektek voltak, koszonom. A szomyegrozito felszerelesehez kell ido es turelem...
Peter Molnar
20:35 16 Oct 18
Ford Fiestára (MK VI. 2014.) rendeltem Heko (4db) légterelőt, csomagtér tálcát, és Armster könyöklőt. A rendelést követően 3 nap múlva megkaptam. Pontosak a méretek, könnyű felszerelni. Szerintem megéri az árát. Emellett korrekt, pontosra tájékoztatót kaptam a felszerelésről, ami ritka a webáruházaknál.
Béla Dévaj
15:04 12 Oct 18
Jól átlátható könnyen kezelhető webfelület,gyors kiszállítás! Valóban azt kaptam amit megrendeltem és még egy kis ajándék is járt hozzá! Mindenkinek bátran ajánlom!
zoltán somoskoi
17:27 10 Oct 18
Gyorsan meg kaptam a terméket a minőségével is meg vagyok elégedve és az ajándék is nagyon kedves volt biztos hogy még fogok rendelni önöktől
Imre Jankó
16:04 09 Oct 18
Ha biztos szeretne lenni a vásárló abban, hogy szakszerűen szereli fel a vásárolt terméket, nézze meg a felszerelésről készült videót.Biztos lehet benne , hogy a videó megnézését követően, profi módon fel fogja szerelni, és rendeltetésszerűen tudja majd használni a terméket.Én is ezért vásároltam tőletek!
ATTILA PÁL
06:23 08 Oct 18
Nem volt raktáron a kért árú, de kaptam egy értesítőt a beérkezés időpontjára. A légterelő pontosan érkezett, gondos csomagolásban. Az útmutatás segített a beszerelésben. Tökéletesen illeszkedik.
István Erdei
20:28 04 Oct 18
Ford Fiesta Mk.5 (2008)-hoz vettem jó áron az első ajtókra HEKO légterelőt. 2 munkanap alatt megérkezett, könnyű volt feltenni az útmutató ill. a vásárlás fázisainál küldött emailben lévő videó linkek megnézése után, amik a felszerelést mutatták be.
László Nagy
11:19 04 Oct 18
A web áruházról csak a legjobbakat lehet elmondani: precíz ,pontos a szállítás és segítőkész az ügyfélszolgálat és nem utolsó sorban kiemelkedő az ügyfélkezelés és kapcsolattartás! Az általam rendelt Heko légterelő és a csomagtértálca kifogástalan, sérülésmentesen megérkezett. Az ügyintézés a szállítás és a csomag átvétele gyors és precíz volt. Nő létemre a feltett videó alapján egyedül is fel tudtam szerelni a légterelőket. Külön köszönet az ajándék műszerfalápolóért. Szívesen ajánlom mindenkinek az Autószőnyeg Webáruházat, rendeljetek nyugodtan biztos vagyok benne, hogy nem fogtok csalódni!
Éva Rohr
06:59 27 Sep 18
Heko légterelőt vásároltam a 4 db-os szettet. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A felszerelést a videó alapján végeztem el, ami számomra, nagyon hasznos volt. A csomagolásban minden feszítő hiánytalanul megvolt.Tökéletesen funkcionál. A szállítás pontos és gyors volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a webáruházat, remélem még rendelhetek náluk. Köszönöm.
Gyaraki János
07:10 26 Sep 18
Gumiszőnyeget rendeltem, ami rendkívül gyorsan meg is érkezett. Mérete tökéletes. Valóban nincs gumi szaga és még ajándék is volt a csomagban! Pontos volt az információ a rendelés során.Szívesen ajánlom a webáruházat! Legközelebb, ha olyan termékre lesz szükségem, ami Önöknél kapható, újból felkeresem oldalukat.
Gitta Tukacs
15:14 14 Sep 18
Köszönöm szépen a megrendelt áru gyors és időre történő kiszállítását, amennyiben jövőben olyan árura lesz szükségem, amit Önök is árulnak, feltétlen itt fogom megrendelni. Bátram merem ajánlani másoknak is. További szép napot kívánok, Üdvözlettel: Horváthné
Györgyné Horváth
05:17 14 Sep 18
Gumiszőnyeget rendeltem, ami rendkívül gyorsan meg is érkezett. (szombati rendelés, keddi megérkezés) Méretileg tökéletes lett. Tényleg nincs gumi szaga és még egy ajándék is volt a csomagban! Megfelelően kaptam az információkat is a rendelés során. Bátran merem ajánlani másnak is ezt a szolgáltatást! Köszönöm szépen!
Ferenc Gulyás
18:59 17 Aug 18
Kedves Sándor! Még 1x szeretném megköszönni korrekt, segítőkész hozzáállásod, fáradozásod, mellyel végül is sikerült a típusnak megfelelő tartozékokhoz jutnom! Kívánok Neked a jövőben is sikeres üzleteket, sok-sok vásárlót! Hálás köszönettel: Jóska
József Orosz
18:02 16 Aug 18
Annak ellenére, hogy nem volt raktáron az általam rendelt légterelő (Suzuki Liana 5 ajtós), 1 héten belül megérkezett. A termék méretpontos, anyagminősége jó. A felszerelési videótól eltérően légterelőnként csak egy klip volt hozzá, de a biztos tartáshoz ez is elegendő. Csak ajánlani tudom a terméket és a boltot is!
Dezső Székely
16:48 30 Jul 18
Mindennel meg vagyok elégedve! A terméket gyorsan, sérülésmentesen megkaptam. A méret teljesen jó volt, és aki nem jártas a szerelési dolgokban, az is könnyedén felszereli, a segítséget adó videóból.Segítőkész az ügyintézés. Bátran ajánlom mindenkinek! Ha minden így működne , egy probléma mentes világban élhetnénk. Köszönöm!
Ferenc Sipos
21:14 22 Jul 18
Heko légterelőt vásároltam a két első ablakra. Beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A felszerelést a videó alapján végeztem el. Tökéletesen funkcionál. A szállítás pontos és gyors volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a webáruházat. Köszönöm autó szőnyeg !
Jozsef Vincze
19:47 21 Jul 18
Tisztelt Német Sándor! Az önöknél vásárolt légterelőt , sikeresen felszereltem gépkocsimra, az ön által közvetített tájékoztató videó alapján. Összehasonlítás céljából megnéztem más videó tájékoztatót is, de az ön által leadott videót találtam a legjobbnak. Alig negyedóra alatt fölszereltem, kifogástalan minőségben sehol nem akad,nem szorul és funkcionálisan jól biztosítja a gépkocsiban a szellőzést, huzatmentesen. Biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek, barátaimnak. A terméket a megrendeléstől számítva a második munkanapon átvehettem, s ez igazán gyorsnak számít, köszönöm . Röviden ennyi, s az első tapasztalat alapján , biztosan ajánlani fogom az önök termékeit. Tisztelettel: Tőke István.
Család Tőke
15:40 04 Jul 18
Azt a terméket kaptam és azon az áron amit megrendeltem. A kiszállítás nagyon gyors volt. A termék méretei a megrendelésben megadottak voltak, így teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.
igor kovacsevics
12:23 03 Jul 18
A két garnitúra légterelő után,egy gumiszőnyeg vásárlása lett aktuális-és ismételten jól választottunk. A peremes kialakításnak köszönhetően,egy könnyed mozdulattal megszabadulunk az összegyúlt matériáktól-nem szükséges alatta porszívózni.(mint ezelőtt) Gumiszag egyáltalán nincs,az illeszkedés is bőven megfelelő. a rögzítés sem feltétel-bár ehhez is kapunk a csomagban hozzávalókat-nem csúszkál a szőnyeg. A lebonyolítás a szokásos módon,gyorsan korrekten zajlott(szombati rendelés-keddi átvétel..) Változatlanul 5 csillag! Köszönjük!
Tamás Szabó
21:57 02 Jul 18
Tisztelt leendő Vásárló!Mivel magam is a vásárlói vélemények és tapasztalatok alapján döntöttem úgy, hogy itt vásárolok, ezért megosztanám a céggel kapcsolatos saját tapasztalatomat:A gyártó hibájából az autómhoz sajnos nem a megfelelő csomagtértálcát kaptam, de e-mailben jelezve a problémát, mindezt gyorsan, pontosan és korrekten sikerült megoldani, az áru cseréjét az eladó saját költségén rendezte. Bár autót az ember nem túl gyakran vásárol, de méretpontos és minőségi autós szőnyeget és csomagtértálcát legközelebb is itt fogok vásárolni.Gratulálok Német Sándornak a cégéhez, a vásárolt termékekkel és a "kiszolgálással" egyaránt maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm!!!
Attila Fülöp
15:39 26 Jun 18
A telefonos érdeklődésemre korrekt , készséges és segítőkész hozzáállást tapasztaltam.A kiszállítás gyors volt a termék pedig mind minőségben mind pedig méretpontosságban jobb mint amire számítottam.Külön köszönet a hasznos meglepetés ajándékért!
Róbert Scherfel
20:00 09 May 18
Köszönóm Német Sándor úrnak a minden igényt kimerítő kiszolgálást, külön köszönet a kommonikáció magas szintű alkalmazásáért. ( video-clip felhasználói támogatás, értesítések,). A korrektség a csúcsokat feszegeti ! Kössz, célomat tökéletesen elértem a szolgáltatásod segítségével.
Bartha László
08:20 06 May 18
Az a minőség amit megvásároltam teljesen elégedetté tett. A peremes kialakítás plusz nincs átható gumiszag a kocsiban klassz! Örülök, hogy rátok találtam és a webáruházat választottam a neten!
Tibor Sári
18:24 05 May 18
Kedves Sándor! Szívesen ajánlom a webshopodat, a termék minősége nagyon jó, az ára sokkal kedvezőbb volt, mint egyéb helyeken. Még ajándék is volt a csomagban 🙂 Nagyon gyors volt az egész folyamat, korrektek a vállalásaid és a csomagolás is rendben van. Egyébként pedig a futárcég sem kezdő, amellyel kapcsolatban állsz. Ez is fontos. Szóval nagyon komoly a szolgáltatás, és valóban csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönöm, még találkozunk ... 🙂 hsz.
Herman Szabolcs
02:06 02 May 18
Nagyon hasznos volt számomra a légterelő felszereléséről bemutatott videó. Köszönöm a korrekt kiszolgálást,és a gyors kézbesítést.Csak ajánlani tudom ezt a webáruházat mindenkinek aki minőségi árút szeretne venni hozzáértő,segítőkész eladótól.
Pardi László
08:11 26 Apr 18
Gyors pontos kiszolgálás. Szombat d.u.adtam fel a rendelésem,kedd d.e. hozta a futár. Az ajándék törlő viszont meglepetésnek számított. Sándor,nagyon köszönök mindent csak ajánlani tudom szolgáltatásod mindenkinek!
istván kiss
16:10 11 Apr 18
Csak alyánlani tudom mindenkinek csalódás mentes termékek a legkiválóbban paszoló dolgok a kocsikhoz és aki szereti az autóját az csak itt kaphatja meg a legjobbat király termékek és még királyabb az oldal köszönöm Németh Sándor !!!
Béla Nagy
20:09 06 Apr 18
Légterelőt vásároltam,én nem bántam meg. Korrekt eladótól remek árut kaptam. Rendeléstől szerelésig nem telt el 48 óra,és nem csak egyszerűen jó lett,hanem sokkal jobban néz ki az autó is. Ne nézelődj másfelé,vásárolj innen még ma!
Attee Gaspar
17:03 04 Apr 18
Tisztelt SándorMiért ajánlanám az Önök cégét mindenkinek?? Könnyen, értelem szerüen kezelhető, sokoldalú weboldal. Gyors,megbízható ügyintézés. Csalódásmentes on-line vásárlás, mert addig mindíg azt kaptam amit vártam, az elvárt minőségben, méretben.Utólag is köszönöm.Üdv: K.
Krisztián Németh
12:18 28 Mar 18
Kedves Sándor!!köszönöm,h gyorsan és gördülékenyen sikerült a megrendelésemet leszállítani...(mivel nem volt minden tétel raktáron így vevőbarát módon került kiszállításra a hiányzó mennyiség is)külön kiemelném a raktáros kolléga segítőkész hozzáállását ,a technikai kérdésemre gyors választ adnia...
Attila Farkas
19:35 16 Mar 18
Már korábban is vásároltam itt terméket. Akkor is meg voltam elégedve a termék csomagolásával, minőségével. A kiszállítás is gyors és pontos. És nem utolsósorban az eladó és vásárló közti kapcsolattal ami közvetlen és figyelmes!!! Ezúton szeretnék a csapatnak további sikeres és jómunkát kívánni!! Üdv: László Ferenc
Ferenc László
18:56 16 Mar 18
Nagyon örülök,hogy rá akadtam erre az áruházra!PONTOS GYORS SZÁLLÍTÁS!HONDA-HRV autóba méretarányos első-hátsó és csomagtartó gumikat kaptam !2 ajándékkal,amit nagyon köszönök!Ajánlom minden ismerősnek és ismeretlennek!Nem fognak csalódni!
Mihályné Borbély
12:31 12 Mar 18
A megrendelt terméket nagyon hamar elküldték, megfelelően csomagolva. Tökéletesen illeszkedik a kocsinkba a peremes gumi csomagtartó védő. Illetve kaptam ajándékba egy műszerfaltisztító kendő csomagot, amit ezúton is köszönök.
Barnabas Sipos
08:31 12 Mar 18
A legkorrektebb webáruház,amivel valaha dolgom volt,barátias kiszolgálás,rövid szállítási idő,kiváló minőségű termék!(Renault Megane 2 méretpontos gumiszőnyeg)Még biztosan vásárolok itt!Köszönöm!
Antalovics László
16:33 20 Feb 18
A bolt teljesen felülmúlta az elvárásaimat... egy csomagtér tálcát rendeltem az s-max autómba a tálca minősége (nem kínai) és a gyors szállítás teljesen meglepett arról nem beszélve,hogy egy ajándékot is kaptam hozzá.... bár csak több ilyen korrekt online bolt lenne az országba...még egyszer köszönöm és bátran tudom ajánlani mindenkinek.... Üdv: Józsi
Jozsef Balogh
09:03 18 Feb 18
Az e-mail-ben feltett kérdésemre szinte azonnal válaszoltak, megrendelt terméket egy-két nap alatt megkaptam. Gyorsak, pontosak, a webshop könnyen áttekinthető. A csomagtértálca pedig jó minőségű, tökéletesen illik az autómba.
Mónika Lente
12:21 10 Feb 18
Az àltalunk vàsàrolt gumiszőnyeg (Suzuki S Cross-hoz) tökéletes és abszolút méretpontos!A megrendelés feldolgozása gyorsan megtörtént és a kiszállítás is nagyon korrekt volt és gyors!Nagyon szépen köszönjük!
Krisztina Tóth
09:04 26 Jan 18
Csomagtér tálcát rendeltem, amely éppen nem volt raktáron. Ennek ellenére 5 munkanapon belül megérkezett a címemre a termék. Végig korrekt, teljes körű tájékoztatást kaptam a rendelésem státuszáról. Végül, de nem utolsó sorban jegyzem meg, hogy a termék kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedik a helyére.
Zoltán Serb
18:01 25 Jan 18
Kitűnő termék, kitűnő szolgáltatás! A megrendelés pillanatától végigkísérték a termék útját, Nagyon hamar megkaptam. Az útmutatójuk alapján nagyon könnyű volt felszerelni. Csak ajánlani tudom mindenkinek a légterelőt és a szolgáltatót is! Köszönet!
Edit Kriszoffné
07:20 22 Jan 18
Gyors! Megbízható. Korrekt A rendelt termékeket hiánytalanul megkaptam. Személyes átvételt kértem, de nem tudtam megoldani a munkám miatt. E mai-len gyorsan és korrektül orvosolta problémámat és utánvétre módosította az átvételt. Jó kommunikáció! Bátran ajánlom mindenkinek.
Zsolt Molnár
17:27 16 Jan 18
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a vásárlást. Jó minőséget, korrekt áron, gyorsan. A videós segítséggel pofon egyszerű volt a légterelők felhelyezése. Külön tetszik, hogy sem a vásárlás előtt, sem utána nem hagyod magára a vevőt. Előtte segítesz kiválasztani a terméket, utána kíváncsi vagy a véleményére. Mindezt kultúráltan, cseppet sem tolakodóan. Tényleg öröm volt a vásárlás. Köszönöm! Üdv: Sándorfi Attila
Attila Sándorfi
23:13 12 Jan 18
2007es Honda Jazz-be vásároltam gumiszőnyeg szettet. Az ára miatt gondolkodtam univerzális szőnyegekben is, de végül a méretpontos mellett döntöttem. Nem bántam meg, teljesen jó az illeszkedése, a megjelenése és a minősége is kiváló. A webshop felülete megnyerő és a szállítás karácsony előtt pár nappal is villámgyors volt. Összegezve maximálisan elégedett vagyok.
Gubis István
13:26 11 Jan 18
Köszönöm a gyors szállítást! Bárcsak minden webáruház ilyen precíz lenne És külön köszönöm az ajándékot ami tényleg meglepetés volt.A megrendelt termék ára is kedvező volt.További sok sikeres eladást!!!
László Horváth
19:14 01 Jan 18
Vásárlás közben teljesen olyan érzésem volt , mintha nem is webáruházban vásárolnék , köszönhető annak , hogy mind telefonon , mind e-mailen egyből elértelek benneteket és valós élő személy azonnal válaszolt kérdéseimre . A szerelési útmutató pedig rendkívül nagy segítséget nyújtott . Mégegyszer nagyon köszönöm .
László Beli
09:32 01 Dec 17
Bátran ajánlom mindenkinek ! Tapasztalatom alapján az egyik legjobb üzlet ahol vásároltam.A webáruházuk könnyen áttekinthető. Rengeteg típushoz,sokféle alkatrészt árulnak.Egyes termékhez videós szerelési útmutatót is találhatunk! A házhoz szállítás is nagyon gyors Tisztelettel egy elégedett vásárló: S Sándor.
Sándorné Szabó
16:24 30 Nov 17
A terméket, a megrendelést követően, azon a héten megkaptam. De ami a legfontosabb, valóban nem volt az a tipikus gumiszag az autóban, és abszolút méretpontos volt a termék. Ja, bocsi, gumiszőnyeg garnitúrát rendeltem.
László Csorba
14:58 12 Nov 17
Légterelőt rendeltem Renault Thaliához az első ajtókra. A méret pontos volt, csak egy gondom van, hogy túl sötét a színe az előzőhöz képest. Ezért jobban oda kell figyelni a holt térre. A szállítás gyors és pontos volt. Tetszett a bemutató videó is. Az ár is nagyon jó. Ajánlom a boltot másoknak is. Köszönöm hogy önöktől vásárolhattam. Üdvözlettel: Milu Mihály
Mihály Milu
23:05 03 Nov 17
Mondanom sem kell nem egy helyen tallóztam a NET-en a légterelő és a szőnyeg vonatkozásában.Sok fórumon írták hogy a légterelőhöz nem kaptak rögzítőket.A küldeményben minden hiánytalanul megvolt és a mérettel sem voltak gondok,továbbá az ár az általam keresett oldalakhoz képest barátibb volt,Mindenkinek csak ajánlani tudom,biztosan nem fogtok csalódni!
József Kosztolánczi
10:54 03 Nov 17
Már érdeklődés esetén is pontos információkhoz juttatnak. A termék megérkezése előtt már megkaptam a videót, melyből megismertem a felszerelés módját. Minden információt és segítséget megkaptam még a vásárlás előtt, ami nagyon megkönnyítette a döntést. Árban is a legkedvezőbb ajánlatot biztosítják. Köszönöm, hogy a vásárlójuk lehettem!
Andrea Gál
09:16 15 Sep 17

Van számodra egy ajándékunk is, amivel könnyedén tisztán tarthatod a műszerfalad.

Rendelj méretpontos Rezaw méretpontos autószőnyeget vagy
csomagtértálcát és egy hatékony műszerfalápoló törlőkendőt
küldünk neked ajándékba.

Rezaw méretpontos autószőnyeg, csomagtértálca és
Heko légterelők. Széles választék, gyors
megrendelés. 2016 utáni típusokhoz is.

Rezaw méretpontos autószőnyeg, csomagtértálca és
Heko légterelők. Széles választék, gyors
megrendelés. 2016 utáni típusokhoz is.

Rezaw autószőnyegek

 • 100% ban méretpontos

 • Gyári minőségű

 • Nagymértékben kopásálló

 • Magas hőmérséklet esetén is szagtalan

 • 3-5 cm peremmel van ellátva

 • Könnyedén tisztán tartható

Ha HEKO légterelőket használsz

 • Huzat nélkül szellőztethetsz

 • Nem lesz cigifüst az autódban

 • Nem gyullad be a szemetek

 • Nem párásodik be az ablakod

 • Nem ver be az eső a menetszél miatt

 • És még egy érv: Jól néz ki a kocsidon

Rendeld meg az autódhoz passzolót, és pár napon belül már nálad is lesz.

Rendeld meg az autódhoz passzolót, és pár napon belül már nálad is lesz.

SZEREZD MEG MOST, AZ AUTÓDHOZ ILLŐ AUTÓSZŐNYEGET, CSOMAGTÉRTÁLCÁT ÉS LÉGTERELŐKET!