Csomagtértálcát rendeltem, 2 napra rá megérkezett, gondosan becsomagolva, hibátlan állapotban - a méret is tökéletesen passzolt. (Ezúton is köszönöm!) Tetszik a közvetlen, barátias, emberi kommunikációjuk és a meglepetésszerű kedvezmények. Számomra példaértékű a szolgáltatásuk! Legközelebb már nem kell keresgélnem, honnan rendeljek. :)
Gergely Marosvölgyi
17:00 13 Mar 23
A webshop felülete könnyen használható, egyértelműen beazonosítható az autó tipusa szerint szükséges termék. Folyamatos tájékoztatást kaptam a rendelés rögzítéséről, a csomag feladásáról. Rövid időn belül kézhez kaptam a rendelt termékeket, melyek tökéletesen passzoltak az autóhoz, a termékek anyagminősége is megfelelő. Kicsit hiányzik, hogy eddig minden utazás az elcsúszkáló, univerzális szőnyegek igazgatásával kezdődött, erre már nincs szükség. Köszönettel: Antal."
Anti Atom
15:09 06 Mar 23
A termék megrendelése előtt kapcsolatba léptem a webáruházzal, pontosítva, hogy a megfelelő terméket választottam vagy sem az autómhoz. Nagyon gyorsan jött a válasz, az első pillanattól kezdve segítettek a kiválasztásnál, tehát úgy tudnám összegezni, hogy nagyon profi kiszolgálás minőségi termékekkel. Az elkövetkezendő időkben is vissza fogok térni, van még pár termék, amit csak innét fogok megrendelni !
Fekete Tibor
17:43 26 Feb 23
"Légterelő szettet rendeltem és méretpontos gumiszőnyeget 2003-as Borába. Mindennel meg vagyok elégedve. Gyors szállítás és kiváló csomagolás. Annyit hozzáfűznék, hogy a 2 első légterelő (Heko) nagyon szorult és egy másik oldalon találtam rá, hogy a gumikédereket be kell fújni szilikon spray-vel ilyen esetben, mert még az ablaküveg is elmozdult és szinte feszült benne, de így már megoldódott ez a probléma. Ezt ajánlatos lenne megemlíteni vagy esetleg egy újabb videóba beletenni. :)"
Ádám Rádi
16:19 06 Feb 23
"Régebben egy Renault Clio kombihoz, most pedig egy Dacia Dusterhez rendeltem csomagtértálcát. Mindkét alkalommal maximálisan elégedett voltam, mind a rendelés és kiszállítás menetével, mind a termék minőségével kapcsolatban. Ezúton is köszönöm srácok!"
József László Márffy
19:41 05 Feb 23

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.