Csomagtartóba rendeltem gumiszőnyeget korrekt áron. Az ígért időpontra megjött, a termék tökéletes! A jövőben, ha szükségem lesz az autómhoz valamire, ez az oldal lesz az első, amit felkeresek, és tőlük rendelek!
Péter Szegenyák
09:12 05 Dec 22
Méretpontos gumiszőnyeget és csomagtértálcát rendeltem, pontosan azt kaptam meg, amit rendeltem. Egy csomag műszerfal ápoló törlőkendőt is helyeztek az előbb emlitett rendelésem mellé, ami meg mondom őszintén, nagyon meglepett és nagyon jól esett. KÖSZÖNÖM AZ AJÁNDÉKOT!
Grász Dénes
00:16 27 Nov 22
Hali. Nagyon pozitív a megtapasztalásom. A weboldal nagyon könnyen áttekinthető, s talán ezért is rendeltem itt a szőnyegeket. A csomagolás is kifogástalan volt. :)
László Bartha
13:37 17 Nov 22
"Minden flottul ment. Gyors volt a kiszállítás is. A szőnyeg profi módon passzolt az autómhoz. Tényleg nincs szaga sem. Az autóm 13 éves, én 9 éve használom és egy ilyen szőnyeg garnitúrát kerestem már régóta. Csak így tovább. Köszönök mindent. Üdv. Ferenc"
Ferenc Szarvas
10:48 07 Nov 22
Gyors, pontos, jó minőségű kiszolgálás. Saját hibámból nem megfelelő méretű buborék visszaküldése után, szó nélkül visszafizették az árát.
Bajai József
19:32 07 Oct 22

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.