A weboldal jól felépített, a vásárlót videós bemutatók is segítik. A kiszállítás gyors volt. A megrendelt gumiszőnyeg pontosan illeszkedik.
Krisztina Kiss
14:44 11 Oct 21
Tényleg teljesen jó a szőnyeg az autóba. Bár az anyaga úgy látszódik a videón, hogy teljesen "gumis", a valóságban kicsit keményebb. És valóban illatmentes.
Yesok Zoltán
08:32 01 Oct 21
Hamar megérkezett a gumiszőnyegem. Tényleg nincs gumi szaga, nagyon finom vaníliás illata van. Jó minőségű és a Yarisomba tökéletesen passzol. Mindenkinek ajánlom!
Domokos Andrea
07:32 28 Sep 21
Valóban, olyan könnyen szerelhető, mint ahogy mondják.Nekem már volt tapasztalatom légterelővel, az előző autómon. Amíg nem volt rajta fogalmam sem lehetett, addig mit hagytam ki...Rendkívül jól jön, ha esőben kell vezetni, mert így is nyitva maradhat az ablak résnyire.A webaruhaz, nagyon oda figyel a vásárlóira, kommunikál velünk, mikor hogy áll a csomagunk és biztos vagyok benne, hogy ha probléma lenne azt is rugalmasan oldanák meg.
Kata Simon
14:52 26 Sep 21
Gyors szállítás, méretpontos, nagyon jó minőségű termékeket kaptam!Kicsit sem büdös gumiszagú a gumiszőnyeg, hanem nagyon kellemes parfüm illatú!Köszönöm!
Tamás Kovács
12:25 26 Sep 21

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.