Maximálisan elégedett vagyok mindennel! Pontos méret, gyors kiszállítás!Segítőkész csapat. Kedves, udvarias és ami nagyon fontos, hogy korrektek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Márta Hegedűs
20:34 16 May 22
"Nagyon szimpatikus csapat. -Jó a weboldal, jó a rendelést segítő videó, könnyű kikeresni a rendelendő terméket (könnyen megtaláltam én is amit kerestem), -jópofa kedveskedés a névnapos kedvezmény, a szállítás is gyors volt, -csak jót tudok mondani róluk, -jószívvel ajánlom mindenkinek."
Csendes Béla
18:51 10 May 22
"Mindenkinek ajánlom az Autószőnyeg Webáruházat, aki a kocsija takarítását rövidebbé/egyszerűbbé szeretné tenni. Évekig küzdöttem az állatszőr eltávolításával, ami a csomagtértálcával most sokkal könnyebb lett. Nem egy egetverő összeg, de a kocsi hálás lesz érte. A csapat gyorsan, mindenről tájékoztatva tette a dolgát, pár nap alatt megjött a tálca. Köszönöm! "
Gábor Kühn
07:40 27 Apr 22
Sziasztok! A weblapon történő rendelés az elvárásaimnak maximálisan megfelelt. Egyszerű volt a keresett termék kiválasztása az autó típusához, könnyen lehetett eligazodni a rendelési adatlapon. Gyors, precíz szállítás, kifogástalan minőségű a megrendelt termék. Az eladó által küldött videó nagyban leegyszerűsítette az alkatrész felszerelését az autóra. Legközelebb is itt fogok vásárolni. Köszönöm.
Koroknay Robert
20:10 22 Apr 22
Hyundai Getz-hez vettem első-, hátsó légterelőket. Tökéletesen passzolnak, és a bemutatóvideó alapján könnyedén felszerelhető volt.Jól, könnyen használható weboldal, könnyű rendelési menet, gyors szállítás, biztonságos csomagolás és kitűnő termék.Ezek után teljesen elégedett és boldog vagyok!Köszönöm szépen!
Mihály Tatai
17:15 21 Apr 22

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.