A weboldalon alapos tájékoztatás állt rendelkezésemre a termék kiválasztásához, ami a valóságban minőségileg is tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Nagyon könnyen ment a rendelés, a csomag időben érkezett. Maximálisan elégedett vagyok, mindenkinek ajánlani tudom! Hálás köszönet a webshop dolgozóinak!
Ágota F L
1697018531
"Gyors, mindenre kiterjedő értékesítési rendszer. Jónak tartom a termék kiválasztásának egyszerűségét. Külön köszönöm a felszerelési tájékoztatót!"
Zoltan Derdák
1696867841
Nagyon elégedett vagyok. Gyorsan megkaptam az autóm típusához igazított méretpontos szőnyegeket. Nagyon örülök, hogy megrendeltem. Köszönöm a munkátok! Bárkinek szívesen ajánlom az Autószőnyeg Webáruházat!
Simon Noémi
1696441574
Egy olyan ismerősömtől kaptam a tippet, aki meglehetősen korrekt és profi módon foglalkozik autók takarításával. Rajta keresztül eljutottam a weboldalra, pillanatok alatt megtaláltam amiért mentem. A sok kellemetlen tapasztalat után nehezen kattintottam rá a "kosárba" gombra, de most már azt gondolom tökéletes döntés volt. Nem bóvli áron, nem bóvli minőség amit kaptam. Ahogy fiam mondta gyerekkorában, ha valamit nagyon akart, "Apa, megéri!" Hát ennyi. A termék hamar megjött és tökéletes. Köszönöm.
Zoltán Kött
1696277548
Könnyen áttekinthető a weboldal. Gyosran megtalálja az ember amit keres. Gumi tálcák az utastérben rögzités nélkül is szépen a helyükön maradnak. Jól kitöltik a teret ahová kerülnek.Jó nagy a peremük. Ezálltal biztos nem fog a szönyeg alá menni a keletkező kosz. Semmilyen kellemetlen illatot nem érzek a gumitálcáknál. Bátran ajánlom mindenkinek. Én 1 berlingo mk1-be vásároltam illetve 1 partner mk2-be."
Kovács Gábor
1694455917
js_loader

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.