Opel h astrához rendeltem légterelőt.Nem kellett sokat keresgélnem,és a rendelés is egyszerű.Két nap alatt megérkezett.Tökéletesen illeszkedik,jó a minősége,a felszerelése nagyon könnyű.Elégedett vagyok a termékkel,és a webáruházzal is.Ajánlom mindenkinek!"
Köhler Katalin
09:26 28 Jun 21
"Ami nekem tetszett hogy baráti hangvételű emailben értesítették minden mozanatrol. Roppant gyorsan megkaptam a rendelését. Gondos csomagolás, jó Termék,hasznos kis berakási videó. Nagyon elégedett vagyok a rendelés lebonyolításával.Üdvözlettel László."
László Vincze
16:24 25 Jun 21
A megrendelt árut,gyorsan és pontosan juttatták el hozzám! Árban és minőségben nagyon jók! Ajánlani tudom a csapatot minden vásárolni szándékozó társamnak!
Fejes János
14:02 22 Jun 21
"Maximálisan elégedett vagyok a kapcsolattartással, nagyon gördülékenyen ment a rendelés, egyszerűen áttekinthető a weboldal, és nagyon hamar megkaptam a rendelt terméket!"
Lajos Szabó
19:35 17 Jun 21
Jó szívvel ajánlom a webáruházat. Légterelőket rendeltem, de a kategória nem volt számomra egyértelmű, ezért levélben kértem segítséget, amire a kedves, korrekt, pontos választ nagyon rövid időn belül meg is kaptam. A rendelt első-hátsó légterelőket könnyen fel tudtam szerelni, pontosan illeszkednek, és nagyon jól működnek. Köszönöm! :)
Veronika Tóth-Szlovák
13:40 16 Jun 21

Mivel fogod meglepni magad?

2-3 nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.