Több alkalommal vásároltam tőlük (légterelőt, csomagtér tálcát ) és minden rendben volt, méretpontos volt minden ! Segítőkészek, időben megkaptam mindent oda ahová kértem !Köszönöm.Legközelebb is fogok vásárolni és csak ajánlani tudom őket !
István Császár
20:17 14 Apr 21
Sziasztok! A termékkel kapcsolatban kértem segítséget a választással kapcsolatban. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak! Meg is rendeltem a légterelőt ami a következő munkanapon átvehető volt a posta ponton. A termék 100%-ban az én autómra passzol és hibátlanul megérkezett. Teljesen méret pontos. Bármikor bárkinek szívesen ajánlom a srácokat! Üzletpolitika 5* ✌️
Bence Pálfi
16:44 10 Apr 21
"Szívből ajánlom a weboldalt, a termék amit rendeltem nem volt készleten,de kaptam egy sms-t, hogy lemondhatom a rendelésem vagy h mikor tudják küldeni a terméket. Kedves ,korrekt csapat, gyors szállítás, töketes termék :) Legközelebb is őket fogom választani!"
Marietta Lilla Ferkócza
19:55 09 Apr 21
Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Autószőnyeg webáruházat. A termékek kiválasztása egyszerűen ment, rövid idő alatt megèrkezett és patentul mèretpontos! Ezúton is köszönjük szépen! Hajrá Fiúk, csak így tovább!
Andrea Ónodi-Király
09:30 09 Apr 21
Biztosan a továbbiakban is, örömmel fordulok majd Hozzátok. Nagyon jó, hogy Vagytok - szakértelemmel végzett, lélekteli munkátok nemcsak komoly segítség, de örömforrás is az igénylők számára. Csak így tovább. Tisztelettel : Kádár Péter
Péter Kádár
17:25 07 Apr 21

Mivel fogod meglepni magad?

2-3  nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.

Gumiszönyegek
GUMISZŐNYEGEK
CSOMAGTÉRTÁLCÁK
LÉGTERELŐK
KARTÁMASZOK
HÓLÁNCOK

Mivel fogod meglepni magad?
2-3  nap alatt nálad lesz és Mpl csomagpontra is kérheted.