JÓ, HOGY ITT VAGY!​

Sokat beszélünk rólad és autódról, mert szeretnénk segíteni, hogy sokáig komfortosan tudd vezetni.

Ezek a beszélgetések szélesítik a termékpalettát: így jött képbe az indulás óta az autószőnyeg mellett a csomagtértálca, a légterelő, a könyöklő, a hólánc, a kosár és a vállfa.

A raktárpolcokat továbbra is olyan hasznos kiegészítőkkel töltjük fel, amelyek sokáig vigyáznak a gyári kárpitra és kényelmessé, biztonságossá teszik az utakon töltött hétköznapokat.

Ha van ötleted a kínálat bővítésére, akkor küldd el bátran az oldal álján lévő űrlap kitöltésével.

A kínálat változhat (ha kéritek), de abban változatlanul biztos lehetsz, hogy

Megbízható és Gyors

Megbízható gyártókkal dolgozunk és a megrendelésedet pár napon belül kivisszük.

Szívesen segítünk!

Jó fej srácok segítenek szájhúzogatás nélkül, ha mégsem passzol a termék.

Minden oké?

A csomagátvétel után is törődünk veled (például megkérdezzük, hogy vagy).

Legszívesebben megígérnénk, hogy sértetlenül és hiánytalanul kapod meg a csomagodat, de emberek vagyunk és előfordul, hogy hibázunk – viszont ezt beismerjük és igyekszünk gyorsan helyrehozni, hogy minél előbb a helyére kerüljön a kocsid új kiegészítője.

Fájt megtapasztalni, hogy olcsó húsnak híg a leve

Valószínűleg te is jártál már úgy, hogy megvettél valamit olcsón abban a reményben, hogy jó lesz, de nem sokkal később rájöttél, hogy egyáltalán nem az, ezért vissza kellett menned a jóval borsosabb árú termékért.

A tanulópénzt én is megfizettem néhányszor és ezért fut végig a hideg a hátamon, amikor meglátom a silány cuccokon lógó árcédulát. Most már akkor is inkább a jobb minőséget választom, ha fáj kifizetni, mert tudom, hogy a jövőbeni énem hálás lesz.

Ezt a webshopot a rossz tapasztalatok és egy hétköznapi történet indította el.

Több mint 10 éve vettem egy jó állapotú használtautót. Boldog voltam, hogy a kötelező szervizkörökön túl csak pár kiegészítőt kell vennem hozzá. Gondoltam ezzel pikkpakk megleszek, elég bemennem egy hipermarketbe.

Tévedtem.

Üres kézzel és bosszúsan jöttem ki és kellett pár hét, mire beszereztem a tényleg jó ár-érték arányú kiegészítőket (pl. autószőnyeg, csomagtértálca, kormányvédő), mert a legtöbb helyen minden borzasztó minőségű vagy túlárazott volt.

(Akkoriban a méretpontos gumiszőnyegért és csomagtértálcáért jó pár helyen megfordultam.)

Ismeretlenül is eszembe jutottál

A beszerző körút közben arra gondoltam, hogy biztos nem vagyok egyedül a sok felesleges rohangálással és több száz hozzám hasonló autós örülne egy webshopnak, ahol csak leadja a megrendelést és pár nap múlva átveheti az esztétikus, strapabíró autóskiegészítőket.

Remélem, neked is órákat spórolunk azzal, hogy regisztráció nélkül is összeszedheted, amire szükséged van és 2-3 munkanapon belül kivisszük a csomagod.

Egyenrangú felek vagyunk.

Egy idő után társakat kellett keresnem magam mellé, hogy minden csomag időben célba érjen és minden kérdésetekre hamar kapjatok választ. A srácokkal olyan közösséget alkotunk, ahol nincs hierarchia, követelőzés, kioktatás és ugráltatás – ezt tartjuk a kollégákkal, a beszállítókkal és veled szemben is.

Ez csak egy jól hangzó marketingduma?”    –    NEM.

Ez a hozzáállás érdemelt ki 32 000+ megrendelést, 900+ kedves értékelést és tart minket a piac élvonalában.

Mivel nemcsak lelkiismeretesen, hanem becsületesen is dolgozunk, ezért nem tudunk a legolcsóbbak lenni (de az árverseny helyett igyekszünk plusz értéket adni, pl. nyereményjátékot, extra garanciát).

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan magyar munkahely vagyunk, ahol nem biorobotok güriznek, hanem csupaszív emberek, akik ott vannak a gyerekek iskolai fellépésein, focimeccseken, szülinapokon.

Minél több megrendelést kapunk, tehát minél több autóshoz jut el a jó hírünk, annál több embernek tudunk tisztességes munkát adni.

Ebben te is segítesz, amikor ajánlasz minket az ismerőseidnek.

Mi válaszolunk a kérdéseidre és tesszük össze a csomagodat

Attilával és Tibivel összetartó, mosolygós mikroközösség vagyunk, akik félszavakból is megértik és több szempontból kiegészítik egymást.

Bár nem vagyunk olyanok, mint egy család (bármennyire is trendi ezt mondani a céges világban), de eszünkbe jutott már, hogy ha egy suliba járunk, akkor együtt lógtunk volna tanítás után.

Kovacs-Attila-600

Attila

Nemeth-Sandor-600

Sanyi

Waldmann-Tibor-600

Tibi

Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, mert…

Egyenes a gerincünk

Szerintünk igazat mondani mindig egyszerűbb, mint hazudni, mert egy idő után az ember maga sem tudja követni a ferdítéseit. Persze nemcsak ezért vagyunk őszinték, hanem azért is, mert képtelenek lennénk tükörbe nézni és nyugodtan aludni, ha hazudoznánk vagy a saját hibánkat másra tolnánk.

Előrevisz, hogy lélekben újoncok maradtunk

Hiába a több mint 32 000 teljesített megrendelés és a több száz elégedett visszajelzés, továbbra is úgy gondoljuk, hogy van mit tanulnunk Éppen ezért örülünk, amikor megírjátok az észrevételeiteket, tanácsaitokat és tényleg átgondoljuk őket. Szívesen olvassuk a te javaslataidat is, írd meg bátran az oldal alján lévő űrlapon.

Magunkra mutogatunk

A felelősségvállalás talán az egyik legnehezebb dolog az életben: belátni, hogy nagyrészt a döntéseink alakítják a jövőnket. Az autószőnyeg webshop mögött csak olyan emberek állnak, akik gyorsan reagálnak a változásokra az árral sodródás és panaszkodás helyett.

A kedvességünk az erősségünk

Gorombának, indulatosnak, irigynek lenni könnyebbnek tűnik, pedig jóval több energiát emészt fel, mint a kedvesség, odafigyelés és türelem. Utóbbiakat az erős jellem részeinek tartjuk, ráadásul az emberséges bánásmód mindenkinek segít, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Minden nap tanulunk valami újat

Azért szeretünk úgy lefeküdni, hogy tanultunk valamit, mert az életben vagy előrelépés vagy hanyatlás van, egy helyben toporgás nincs. Értetek és veletek fejlődünk, mert nemcsak újabb üzleti sikereket akarunk elérni, hanem jobb emberek is akarunk lenni.

😉 Már több mint 32600 autóst tettünk boldoggá. Reméljük, a következő csomagot neked készítjük össze.

A termék minősége nagyon jó,tényleg nincs semmi büdös gumiszaga.mindenkinek bátran ajánlom a szállítás gyors volt ,valóban méretpontos minden szőnyeg.A légterelőkről is csak jót tudok mondani mindenkinek bátran ajánlom azt is.További erőt egészséget kívánok a bolt dolgozóinak, kívánom hogy nagyon sok elégedett vásárlótok legyen
Ferenc Pinczesi
17:01 22 Sep 21
Nagyon korrekt ügyintézés, gondos csomagolás, gyors szállítás, 1,5 napon belül már nálunk is volt a termék! Nagyon köszönöm, mert így az utazásunk előtt már fel is tudtuk szerelni a kocsira a légterelőt, a tőletek kapott videó alapján pofonegyszerűen! Nagyon jól indult a szabadságunk! :-) Még egyszer nagyon köszönjük!
Eszter Abaffy
09:11 20 Sep 21
A weboldal könnyen áttekinthető és gyorsan ki lehet keresni a kívánt terméket. A kapcsolatot azonnal felveszik a vásárlóval és folyamatos a tájékoztatás az árú csomagolásától a megérkezésig. Az árú minősége kifogástalan. Köszönöm."
Alajos Tompek
15:23 19 Sep 21
Minden gyorsan és gördülékenyen ment. A kiszállítás sokkal gyorsabb volt mint gondoltam. A termék tökéletes. Pontosan olyan, amilyennek leírták. Köszönöm!
István Kormos
15:44 10 Sep 21
Mazda 2-höz rendeltem.Valóban méretpontos,mint egy gyári!Gyors szállítás,az anyaga kiváló!Nagyon meg vagyok mindennel elégedve!Bátran ajánlom mindenkinek!!!!"
Szilard Javorszky
18:04 30 Aug 21

Szívesen dolgoznál velünk vagy van egy jó ötleted?

Írj bátran, ha jó fej, egyenes beszállítót keresel, szeretnéd, hogy először rád gondoljunk, ha bővítjük a csapatot vagy olyan elképzelésed van, amivel az autószőnyeg webáruház még szerethetőbb lehet.