Garanciával kapcsolatos kérdések

Először is ne aggódj, biztosan találunk valamilyen megoldást a problémádra! A lenti gombra kattintva küldj nekünk egy E-mailt, amire a lehető leghamarabb válaszolni fogunk.

Láthatóan sérült csomagot csak abban az esetben vegyél át a futártól, ha garanciális jegyzőkönyvet kérsz hozzá. Ha átveszed és utólag derül ki, hogy a csomagoláson belül a termék sérült és nincs meg ez a jegyzőkönyv, akkor sajnos nem tudjuk garanciában cserélni a szállítás közben megsérült terméket!

 • Ha használtad, beszerelted a terméket, akkor már tudsz élni az elállási jogoddal
 • A termék és annak eredeti csomagolása nem lehet sérült.
 • Utánvéttel nem tudjuk átvenni a visszaküldött csomagokat (ebben az esetben a visszaküldés költsége téged illet).
 • A termék árát a banki folyószámládra fogjuk utalni.
 • A visszaküldött terméket csak H-P 10:00-15:00 nyitvatartási időben tudunk átvenni

A webáruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Amennyiben az átvett árucikk hibás, kicseréljük, amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat, és fuvardíjat visszafizetjük.

Az árucikk garanciális cseréjéhez a termékhez kapott számla ( ez mindig a rendelkezésedre áll, az E-számla fiókomból bármikor pótolható), valamint a beszerelő műhely által adott számla és szakvélemény szükséges.

A megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Beszerelés előtt meg kell róla győződni, hogy a rendelt termék  megegyezik -e a cserélendő alkatrésszel. Láthatóan beszerelt, sérült csomagolású, szennyeződött alkatrészt nem áll módunkban cserélni.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap jótállást vállal. A jótállási és szavatossági idő kezdete a számla dátuma, és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Autóalkatrész esetében a jótállási és szavatossági igény csak akkor érvényesíthető, amennyiben azt átlagos használati körülmények között üzemeltetik, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, továbbá a gyártó előírásait betartják. Jótállási és szavatossági igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő beszerelés igazolása.

A jótállási igény elbírálását minden esetben az adott márka magyarországi képviseletének szakemberei végzik.
A jótállási és szavatossági igény nem érvényesíthető:

 • helytelen tárolás miatti hibákra,
 • a jármű vagy tartozékainak hibája,
 • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
 • nem a rendeltetés szerinti célra használt termékek meghibásodására,
 • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
 • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra

 • A légterelők műanyagból készültek, ezért sérülékenyek (leginkább a végei). Kibontás előtt ellenőrizd a légterelők végeinek állapotát. Nagyon ügyelünk a csomagolásra és a szállításra de előfordulhat, hogy szállítás közben megsérül. Ezért kérlek ne azzal kezdj, hogy letéped róla a műanyag csomagolást. Ha törött, ne bontsd ki a zacskót, mert nem tudjuk cserélni!
 • Ha 4 darabos légterelő szettet vásároltál: Csak akkor szereld fel az elsőket, ha már meggyőződtél róla, hogy a hátsók is passzolnak az autódhoz. Tehát ne a felszereléssel kezdj, hanem az ellenőrzéssel! Ha utólag szólsz nekünk, hogy (sajna az elsőket már felszereltem, de a hátsók nem jók) nem tudunk neked csak hátsókat küldeni, mert a gyártó ezeket külön nem értékesíti.

Utánvéttel küldött csomagokat nem veszünk át!


Átvételi időpont: Kizárólag H-P 10:30-14:30 tudjuk átvenni a csomagot. (Posta vagy futár cég által bedobott csomag értesítőket nem kezeljük)

 

Természetesen személyesen is visszahozhatod a megadott időben.

Címzett: Német Sándor
Cím: 1118 Budapest, Frankhegy utca 11-12 között ( Írd rá a csomagra, hogy alkatrész átvételi pont, panelház alja)


Amennyiben sérülésmentesen és hiánytalanul kerül vissza hozzánk, akkor az általad megadott bankszámla számra utaljuk el neked a termék árát, vagy a megfelelőre cseréljük ki, amelyiket szeretnéd:)

Természetesen van és fontos tudnod, hogy ezt nem kell megindokolnod. Egyszerűen azért, mert ehhez jogod van. Ebben az esetben a teljes vételárat megtérítjük neked (a visszaküldés költségét viszont nem tudjuk állni). Ha erre kerülne a sor, akkor írj nekünk egy e-mailt.

A termékeinket úgy csomagoljuk be, hogy ez ne történhessen meg, de azért előfordulhatnak véletlenek.

 

Láthatóan sérült csomagot csak abban az esetben vegyél át a futártól, ha garanciális jegyzőkönyvet kérsz hozzá. Ha átveszed és utólag derül ki, hogy a csomagoláson belül a termék sérült és nincs meg ez a jegyzőkönyv, akkor sajnos nem tudjuk garanciában cserélni a szállítás közben megsérült terméket!

Ha be lett építve, szerelés közben törted el, láthatóan sérült, illetve ha karcos állapotban vagy hiányosan szeretnéd visszaadni.