Garancia és csomag visszaküldés

Így járj el, ha a csomagod láthatóan sérült

  • Láthatóan sérült csomagot csak abban az esetben vegyél át a futártól,  ha garanciális jegyzőkönyvet is kérsz hozzá. Ha át veszed és utólag derül ki, hogy a csomagoláson belül a termék sérült és nincs meg ez a jegyzőkönyv, akkor  sajnos nem tudjuk garanciában cserélni a szállítás közben megsérült terméket.

Ha légterelőket vásároltál ezt mindenképpen olvasd el!

  • A légterelők műanyagból készültek, ezért sérülékenyek (leginkább a végei). Kibontás előtt ellenőrizd a légterelők végeinek állapotát. Nagyon ügyelünk a csomagolásra és a szállításra de előfordulhat, hogy szállítás közben megsérül. Ezért kérlek ne azzal kezdj, hogy letéped róla a műanyag csomagolást. Ha törött, ne bontsd ki a zacskót, mert nem tudjuk cserélni!
  • Ha 4 darabos légterelő szettet vásároltál:  Csak akkor szereld fel az elsőket, ha már meggyőződtél róla, hogy a hátsók is passzolnak az autódhoz. Tehát ne a felszereléssel kezdj, hanem az ellenőrzéssel! Ha utólag szólsz nekünk, hogy (sajna az elsőket már felszereltem,  de a hátsók nem jók) nem tudunk neked csak hátsókat küldeni, mert a gyártó ezeket külön nem értékesíti.

Az alábbi címre tudod visszaküldeni a csomagodat

  • Utánvéttel küldött csomagokat nem veszünk át!
  • Átvételi időpont: Kizárólag H-P 10:30-14:30 tudjuk átvenni a csomagot. (Posta vagy futár cég által bedobott csomag értesítőket nem kezeljük) Természetesen személyesen is visszahozhatod a megadott időben.

  • Címzett: Német Sándor
  • Cím: 1118 Budapest, Frankhegy utca 11-12 között ( Írd rá a csomagra, hogy alkatrész átvételi pont, panelház alja)
    Amennyiben sérülésmentesen és hiánytalanul kerül vissza hozzánk, akkor az általad megadott bankszámla számra utaljuk el neked a termék árát, vagy a megfelelőre cseréljük ki, amelyiket szeretnéd:)