| |

Három alapvető kiegészítő, melyre neked is szükséged lehet

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy néhány apró kellék milyen mértékben képes hozzájárulni az autózással töltött mindennapok megkönnyítéséhez. Most röviden és tömören bemutatunk három olyan kiegészítőt, melyek segítségével az utazás télen-nyáron kényelmesebbé és biztonságosabbá válhat, ráadásul ezek a tartozékok autónk külsejének feldobására is kiválóan alkalmasak lehetnek.

Légterelő

Elsőre bagatell dolognak tűnhet, azonban egy jó légterelő felszerelése autónkra fontosabb, mint gondolnánk. A légterelő segít abban, hogy a forró nyári, vagy épp a nyirokos őszi napokon is nyugodtabban üljünk a volán mögé és kényelmesebbé váljon a vezetés. Célja, hogy csökkentse a lehúzott ablakon át bevágó menetszelet, könnyebbé tegye a szellőztetést, segítsen a páramentesítésben, és esztétikailag is javítsa autónk megjelenését. A HEKO által gyártott légterelők nem csupán kiváló, lengyel minőséget képviselnek a piacon, de szinte minden autótípushoz saját, méretre tervezett formában szerezhetők be.

Autós kartámasz

Az autós kartámasz, más néven könyöklő alapvető célja, hogy segítségével egy hosszú utat is kényelmesebben, biztonságosabban vezethessünk végig. Több órás utazás során igazán jól esik, ha akad valami, amin megpihentethetjük kezünket, sőt, erre szükségünk is van általában. A jó kartámasz az alapvető kényelmi funkciók mellett azonban kiváló tárolóegységként is szolgál, melyben apróbb használati tárgyakat tarthatunk, mint a mobiltelefon, a lakáskulcs, vagy épp a parkolóórához szükséges aprópénz. Az állítható magasságú Armster könyöklők tartós anyagból készülnek, és a legtöbb autótípushoz találhatunk belőlük megfelelő méretű darabot.

Méretpontos autószőnyeg

Egy jól megválasztott gumi autószőnyeg nedves időben a legjobb és legfontosabb kellék, mely segít megóvni autónk tisztaságát. A gumi autószőnyegek a szövetből készült darabokkal ellentétben nem engedik át a vizet, és jóval könnyebben tisztíthatók, így autónk esztétikájához és biztonságához egyaránt hozzájárulnak. A Rezaw gyártmányú gumiszőnyegek a HEKO légterelőkhöz hasonlóan kiváló, lengyel minőséget képviselnek a piacon, és méretpontosan illeszkednek autónk utasterébe.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts