Egy újabb lépés a kényelmes utazás felé

A könyöklő ma már több autótípus alapvető, beépített tartozéka. Igazi kényelmi kiegészítő, ami hosszú utazások során sz.inte elengedhetetlen kelléke lehet gépjárművünknek. Afféle multi-funkciós, extra alkatrész, ami nem csupán karunk pihentetésére szolgál a hosszú, átvezetett órák során, de egyben kiváló tárolótér is. A legjobb hír pedig az, hogy nem kizárólag az új autók sajátossága!

Személyre szabható, kényelmes, praktikus

A webáruházunkban is kapható Armster könyöklők igényes, tartós, és minden autóhoz méretpontosan legyártott tartozékok, melyek teherbírása más márkákhoz képest lényegesen erősebb. Ezen kartámaszok egyik legnagyobb előnye továbbá, hogy magasságuk könnyedén, négy pozícióban is állítható, így a számunkra leginkább kényelmes módon alkalmazhatók, személyre szabhatók.

Az előre tolható, párnázott fedéllel ellátott kartámaszok nem csupán kényelmi célt szolgálnak, de praktikus, toll- és aprópénz-tartóval ellátott tárolótérként is funkcionálnak. Fekete, valamint fekete-szürke színben egyaránt beszerezhetők, így attól sem kell tartanunk, hogy autónk belső terétől esztétikailag túlzottal elütnének, kilógnának a tökéletes, vizuális egységből.

Minden típushoz, minden méretben

Azon, hogy az Ön autójához esetleg nem talál megfelelő kartámaszt, végképp nem kell aggódnia. Egy jó könyöklő a legtöbb olyan modellhez is beszerezhető, melybe gyárilag még nem építették be, beszerelése pedig elképesztően egyszerű. Az Armster könyöklők közt szinte minden járműtípushoz megtalálja a megfelelő igényes, méretpontos darabot, a beszerelés után pedig már nincs is egyéb dolga, mint élvezni az új kiegészítő által nyújtott, tökéletes kényelmet. Ha pedig épp nincs szüksége rá, egyetlen mozdulattal felhajtható, vagy ugyanilyen könnyedén el is távolítható az autóból. De ha már beszereztünk egy ilyen remek kis kényelmi kiegészítőt, magunk is meglátjuk majd, milyen nehéz lenne megválnunk tőle egy idő után!

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts