| | |

Három tipp, mely segíthet abban, hogy autónk nyáron is mindig tiszta és rendezett maradjon

Habár a nedves téli hónapok után nyáron jóval könnyebb feladatot jelent az autó takarítása, azért érdemes odafigyelnünk arra, hogy utasterünk mindig tiszta és rendezett legyen. Néhány egyszerű praktika és hasznos kiegészítő segít abban, hogy az autóbelső tisztítása egyszerűen menjen, és ne tartson tovább, mint egyetlen szempillantás

Már portörlés közben vessük be a porszívót

Furcsa ötletnek tűnhet, de ha már a portörlés közben bevetjük a kézi porszívót, kevésbé kavarodik fel a por az autóban és gyorsabban érhetünk el alaposabb tisztaságot. Ha végeztünk a portörléssel és a porszívózással, töröljük át a műszerfalat kifejezetten erre a célra gyártott, nedves törlőkendővel, vagy speciális autósamponnal és gépjárművünk belseje szebb és csillogóbb lesz, mint új korában.

Szerezzünk be egy télen-nyáron könnyen tisztítható autószőnyeget

Egy könnyedén takarítható gumi autószőnyeg nagyban megkönnyítheti a munkát, ha autónk tisztán tartásáról van szó. A gumiszőnyegek a szövetből készült társaikkal szemben nem csupán strapabíróbbak, de könnyebben is tisztíthatók. Nem szívják be a vizet, így télen-nyáron hatékonyabban segítenek autónk higiéniájának megőrzésében. A Rezaw által különböző autótípusokhoz méretpontosan gyártott gumiszőnyegek porszívózhatók, moshatók, és nagy előnyük, hogy a nyári melegben sincs kellemetlen szaguk.

Tisztítsuk rendszeresen a műanyag felületeket

Az autónk belső terében található műanyag felületek folyamatos ápolása legalább annyira fontos feladat, mint a kárpit, vagy a fényezés tisztán tartása. A műszerfal és az egyéb, műanyag burkolattal fedett területek karbantartásával a makacsabb szennyeződések és a kellemetlen szagok kialakulása egyaránt elkerülhető. Erre a célra leginkább speciális beltéri autósampont használjunk. A göröngyös, esetleg sérült műanyag felületen nyugodtan alkalmazzunk köröm- vagy fogkefét, hogy az egyeletlen felületbe tapadt szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthassuk. Belső kiegészítők közül is érdemes olyanokat választanunk, melyek nem csupán illeszkednek autónk megjelenéséhez, de könnyedén takaríthatók is. Az Armster autós kartámaszok nem csak praktikusak és mutatósak, de az autónk többi műanyag felületére is alkalmazott speciális tisztítószerekkel karbantartásuk is gyerekjáték.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts