| | |

Jég, pára, állandó takarítás. Hogyan könnyítsd meg autósként az életed a téli hónapokban?

A szélvédő kívülről jeges, belül pedig párás, a családtagok pedig már megint behordták a cipőjükkel az összes sarat és latyakot az utastérbe. Nem titok, a jármű tulajdonosok egyik legnagyobb ellensége a tél. Az autó ugyanis a hideg hónapokban extra figyelmet és folyamatos karbantartást igényel.

De létezik vajon megoldás arra, hogy ne kelljen állandóan takarítani, és reggel a mostoha körülmények ellenére is időben sikerüljön beérni a munkahelyre? Sokan talán nem is gondolnák, de a problémák nagy része könnyedén megoldható, néhány hétköznapi kiegészítő beszerzésével is.

Légterelővel a pára ellen

Az első ajtóra szerelhető légterelőt a legtöbben kifejezetten nyári kiegészítőnek tartják, melynek elsődleges célja a szellőztetés megkönnyítése, a klíma nélküli hűtés megoldása. És habár a légterelő valóban kiváló szolgálatot tesz a nyári napok folyamán, érdemes tudni, hogy hűvösebb, nedves időben ugyanúgy hasznát vehetjük, mint forróságban.

Ez a kiegészítő ugyanis az őszi és téli hónapok során segít a páramentesítésben, az autó belsejének szárazon tartásában. Egy minőségi légterelő felszerelésével esős és havas időben is anélkül tudjuk szellőztetni a járművet, hogy attól kellene tartanunk, a csapadék behullik a lehúzott ablakon át. Ez nem csak a friss levegő áramlását segíti elő a klíma használata nélkül, de a szélvédő párásodását is pillanatok alatt segíthet megszüntetni.

Méretpontos autószőnyeg=kevesebb takarítás

Két másik, hasznos kiegészítő lehet a téli időszakra a gumi autószőnyeg, valamint hótálca, melyek elsődleges célja az autóbelső hatékony megóvása és a mindennapos takarítás megkönnyítése. A méretpontos, gumiból készült autószőnyegek, valamint a nagyobb peremmel rendelkező hótálcák pontosan illeszkednek autónk utasterébe, ezáltal megakadályozva, hogy a cipőnkkel behordott sár és hólé kárt tegyen a kárpitozásban, vagy akár magában a karosszériában.

A 3-4 centis peremmel ellátott Rezaw gumiszőnyegek és a nagyobb igénybevétel esetére alkalmazható hótálcák könnyedén rögzíthetők, vagy akár el is távolíthatók az autóból. Ezáltal takarításuk is egyszerű, alig vesz igénybe többet, mint néhány perc.

Webáruházunkban a legjobb minőségű Heko légterelőkből, Rezaw hótálcákból, valamint méretpontos gumi autószőnyegekből válogathatsz, melyek szinte minden autótípushoz elérhetők. Ráadásul, ha most vásárolsz tőlünk autószőnyeget, ajándékba adunk mellé egy műszerfalápoló nedves törlőkendőt is, mely tisztítja és mélységében ápolja a belső műanyag felületeket is.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts