Három lehengerlő ok, amiért a te autódnak is szükséged van légterelőre

A légterelő első hallásra sokak számára a gépjármű kevésbé fontos tartozékának tűnik. Azok azonban, akik így gondolják, nem is sejtik, milyen kiváló szolgálatot tud tenni egy igazán jó minőségű, méretpontos légterelő az egész év folyamán. Nyáron a kánikula, ősszel pedig a zuhogó eső és a pára ádáz ellensége, és nem utolsó sorban akkor is segít, ha egészségünkre szeretnénk jobban odafigyelni. És hogy mégis mindezt hogyan? Mutatunk három olyan okot, melyek után biztos lehetsz abban, hogy a te autódnak is szüksége van egy ilyen hasznos, sokoldalú kiegészítőre!

Kánikulában is szellőztethetünk

Parkoló autót lehúzott ablakkal magára hagyni rendkívül nagy felelőtlenség. A nyári forróságban azonban a tűző napon álló kocsi szellőztetés nélkül pillanatok alatt válhat a pokol legmélyebb bugyránál is forróbbá. Ezt elkerülendő érdemes résnyire letekernünk az ablakot, ami azonban nem városon belül nem életbiztosítás. Kivéve akkor, ha rendelkezünk légterelővel, melynek alsó vonaláig (A méretpontos HEKO légterelők esetében ez a távolság nagyjából 5-7 centimétert jelet) egészen nyugodtan leengedhetjük autónk ablakát. A HEKO légterelők színének és kialakításának köszönhetően pedig senkinek még csak fel sem fog tűnni, hogy a jármű szellőzik, neked pedig dolgod végeztével nem kell úgy a volán mögé ülnöd, mintha épp egy kazánházba toppantál volna be.

Az eső és a pára sem akadály

Szeretnénk, ha a kánikula után egy kellemes, nyári záporban is tudnánk szellőztetni autónk utasterét, azonban az eső folyamatosan beesik az ablakon, és ez zavar minket vezetés közben? Egy jó légterelő erre is megoldás, hiszen az alsó vonalig tekert ablakon a friss levegőt igen, azonban a bosszantó esőt nem engedi be járművünkbe. Nem csak nyáron vehetjük azonban hasznát, a nedves, őszi, vagy hidegebb, téli időben a párásodás ellen is hatékony segítséget tud nyújtani. Leengedett ablaknál a pára szinte pillanatok alatt eltűnik, a légterelőnek köszönhetően pedig a menetszél és a huzat miatt sem kell majd aggódnunk!

Klíma nélkül a pénztárcáért és az egészségért

Tudta, hogy a klíma használata nem csupán autónk fogyasztását növeli meg? A magasabb üzemanyag-fogyasztás mellett gondolnunk kell a folyamatos tisztítás költségeire, valamint arra, hogy a légkondi használatával erősen megnövekedhet légúti megbetegedések esélye, valamint az allergiás tünetek intenzitása. Autónk típusához illő légterelő felszerelésével azonban könnyedén és költséghatékonyan oldhatjuk meg gépkocsink belső terének szellőzését, és nem csak pénztárcánkat, de egészségünket is kímélhetjük használatával.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts