| |

Gumiszőnyeg, vagy hótálca? Melyiket válasszam az autómhoz a téli szezonra?

Járművünk belső terének tisztán tartása a hideg és nedves idő beköszöntével napról napra nehezebb feladat. Ráadásul minél többet autózunk, annál gyakrabban kell takarítanunk az utasteret, ami rengeteg időt és energiát emészt fel. Néhány kiegészítő azonban segíthet könnyebbé tenni a mindennapokat. Az, hogy melyiket választjuk ezek közül, leginkább autónk méretétől és igénybevételétől függ.

Gumi autószőnyeg

A méretpontos gumi autószőnyeg a hétköznapi autósok egyik leghasznosabb kiegészítője. Nagy előnye, hogy minden gépkocsi-típushoz találhatunk belőle olyan darabot, ami illeszkedik utasterünkbe. A gumi autószőnyeg télen-nyáron jó szolgálatot tesz, tisztítás esetén pedig gyorsan és könnyedén kivehető, valamint is visszahelyezhető az autóba. Így a takarítás alig vesz igénybe többet néhány percnél.

A Rezaw autószőnyegeket gyárilag 3-5 centis peremmel látták el, melynek célja, hogy megóvja a kárpitot az olyan szennyeződések beszivárgásától, mint a sós hólé, vagy a nedves sár. Nagyobb autó, folyamatos igénybevétel, vagy komolyabb havazás esetén azonban ez a peremmagasság lehetséges, hogy nem nyújt megfelelő védelmet. Ebben az esetben jöhet képbe egy másik kiegészítő, a méretpontos hótálca.

Hótálca

A Rezaw hótálca legtöbb tulajdonsága megegyezik a méretpontos gumiszőnyegével, egy fontos sajátosságot leszámítva: A hótálcákat gyárilag magasabb peremmel látták el a gyártók. A magas perem célja, hogy a tálca az autószőnyeghez képest még hatékonyabban akadályozza meg a hólé beszivárgását, és fokozottabb igénybevétel esetén is megóvja a gépkocsi kárpitozásának eredeti, szennyeződésmentes állapotát.

A Rezaw hótálcák a méretpontos gumiszőnyegekhez hasonlóan rögzíthetők, ezért nem kell attól tartanunk, hogy vezetés közben elmozdulnak, és a hólé a tálcáról a kárpitra folyik majd. Nagyobb igénybevételű, munkaeszközként használt autókhoz ideális választás lehet a téli szezonra.

Míg a hótálca kifejezetten téli kiegészítőnek mondható, addig a gumi autószőnyeg egész évben jó szolgálatot tehet. Hogy a téli időszakra melyiket választjuk, leginkább autónk igénybevételétől, felhasználási módjától, és saját döntésünktől függ.

Webáruházunkban a legtöbb autótípushoz méretpontosan gyártott autószőnyegek és hótálcák közül is válogathatsz. A Rezaw méretpontos autószőnyegek mellé most ráadásul egy hatékony műszerfal-ápoló törlőkendőt is küldünk neked ajándékba, hogy semmi gondod ne legyen az autód belső terének tisztán tartásával.

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts