|

Ezért lesz idén neked is szükséged hóláncra

Tudod, milyen érzés mínusz tizenöt fokban kiszabadítani egy autó kerekeit a hó alól? Vagy töltöttél már egy egész éjszakát a kocsiban fagyoskodva azért, mert nem készültél fel eléggé a legbrutálisabb időjárásra? Ragadtál már esetleg be úgy a sárba, hogy lehetetlennek tűnt, hogy valaha is kimássz onnan?

Nos, ha a válaszod bármelyik kérdésre igen, akkor gondolom, ezeket az élményeket nem szeretnéd újból átélni. Ha pedig szerencsés vagy és eddig egyikben sem volt részed, akkor gondolom nem is akarod megtapasztalni azt, milyen egy ilyen szitu a valóságban.

Pedig ha még nem tudtad volna, idén a meteorológusok a szokásosnál is keményebb telet jósolnak. Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy hamarosan itt a Mikulás, de azt is, hogy a jeges utak mellett nem árt minél hamarabb felkészülni az intenzív havazásra is!

Persze most mondhatod, hogy a téligumi már megvan, és az ülésfűtésed is működik, így semmi ok nem lehet a parára. De a lelked mélyén te is tudod, hogy ez naiv ábránd! Vannak helyzetek, mikor ez édeskevés a biztonsághoz.

A minimum egy olyan, jó hóláncnál kezdődik, ami igazi dzsókerként akkor is kihúz a bajból, ha látszólag minden más próbálkozás befuccsolt.


Mikor és miben segít a hólánc?

A hólánc egy tök egyszerű eszköz, ennek ellenére mégis azt mondanánk, hogy nagyszerű. Ritkán van rá szükség, de amikor nincs veled, az igazán nagy szívás lehet.

Mikor az utat összefüggő hó- vagy jégréteg borítja, akkor a legjobb téligumi, vagy a négykerék-meghajtás sem ér fabatkát sem. Ha nem takarítják rendesen a hegyi utakat, akkor a vidéki, karácsonyi vacsorának annyi, hiszen tuti, hogy nem érkeztek meg időben a családhoz. Na, ekkor jön el a hólánc ideje!

Emlékszel még például a 2013-as, márciusi hó-hisztériára? Egy ilyen szitu például bármikor előállhat, ami valljuk be, kellemetlen lehet. Azonban ha akad egy pár hólánc a csomagtartóban, máris előrébb vagy, mint a többiek!

A személyautókra tervezett, edzett, horganyzott acélból készült Snovit hólánc segít megbirkózni a jeges-havas utakkal, és az igazán zord körülmények közt is garantálja a maximális tapadást. Ez pedig nem csak meredek hegyi utakon jön jól. Bármerre is mész, rengeteg bosszúságtól, vagy komoly balesetektől is megóvhat.

És akkor sem kell aggódnod, ha transzporterrel, vagy terepjáróval indulsz útnak. A Snovit mindenre gondolt, és 4X4-es jelzéssel ellátott hóláncait kifejezetten arra tervezte, hogy SUV-okkal és kisteherautókkal is biztonságos legyen egy téli kiruccanás.


De milyen a megbízható hólánc?

Sokan kérdezték már tőlünk, hogy van-e különbség hólánc és hólánc között, a válaszunk pedig egyértelműen az, hogy IGEN! Sőt, ha tudnád mekkora, talán egy hátast is dobnál tőle!

Az igazán jó hóláncot első körben onnan ismered meg, hogy nem gagyi. Minőségi anyagból készül, és ha kell, tűzben edzett profiként a legbrutálabb időjárásban is megállja a helyét. A látszólag olcsó, gyenge minőségű darabokért ezzel ellentétben nagy árat kell fizetned. Ha nem is a pénztárnál, de hosszabb távon egészen biztosan.

Ha elakadsz a hóviharban, vagy megcsúszol egy ritkán használt jeges úton, nem csak a kocsi, de testi épséged is bánhatja a spórolást. Sőt az olcsó, névtelen termékek használatával veled utazó szeretteid, vagy a többi autós életét is kockára teszed!

A minőség egyszóval fontos, hiszen ha csak a legjobb orvosokban, vagy a legtapasztaltabb autószerelőkben bízol, miért éppen egy biztonsági kiegészítőből választanál nívótlan darabot?

Webáruházunkban E9-es szignóval személyautókra, 4X4-es jelzéssel pedig SUV és kisteherautókra is megtalálhatod a legmegbízhatóbb, E-jelzésű tanúsítvánnyal ellátott hóláncokat. Ezek nem csak kiváló anyagból készültek, de egyszerűen és gyorsan fel is szerelheted őket, ha a szükség úgy akarja.

A masszív Snovit hóláncokkal akár a legkeményebb időjárásban is biztonságban utazhatsz, és bármi történjék is, biztos lehetsz benne, hogy pillanatok alatt kirántanak a bajból!

Ha téged is érdekel ez a téma, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig értesítünk téged a készülő bejegyzéseinkről.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek add meg a keresztneved.
Kérlek, hogy fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is utáljuk a spamet. Bármikor egy kattintással leiratkozhatsz!

Similar Posts