Nissan Pathfinder 2005- Rezaw méretpontos gumiszőnyeg, Fekete, 201804

Google értékelés
5.0
1191 értékelés alapján
js_loader
Hozzáadom a Kedvencekhez
17 db

talált már gazdára ebből a termékből.

Rezaw-plast méretpontos autószőnyeg és csomagtértálca
Rezaw

A mutatós méretpontos autószőnyeg, ami kényelmessé teszi a vezetést és védi az utasteret. Képzeld el, hogy végre nem vonja el a figyelmedet a vezetésről a lábad alatt össze-vissza csúszkáló gumiszőnyeg és a 3-4 cm magas perem miatt a gyári kárpit is érintetlen marad.😊

Rendelj regisztráció nélkül, 60 napos visszahozhatod garanciával és lehet, hogy ebben a hónapban te nyered vissza a megrendelésed árát.

Ezt kell tudnod a Rezaw gumiszőnyegekről:

➡️ 100%-ban méretpontos, gyári minőség.
➡️ 4-5 cm magas pereme van.
➡️ Szagtalan, nincs kellemetlen illata.
➡️ Nagymértékben kopásálló és tartós.
➡️ Pofonegyszerűen tisztítható.

Minden 30.000 Ft feletti rendelés mellé 1500 ft értékű ajándék műszerfalápoló törlőkendőt is csomagolunk, amivel gyerekjáték lesz a műszerfal és a belső műanyag elemek ápolása.

Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

Rendelj személyes átvétellel és vedd át budaörsi üzletünkben, akár még ma :)

A rendelésed 2-3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Nem találod a keresett kiegészítőt ? Kérj tőlünk ajánlatot itt, örömmel segítünk.

Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldal tetején lévő kis szív ikonra kattintva

20.680 Ft bruttó

Visszahozzuk helyetted garancia

Jelöld be, hogy a kosárba kerüljön.
GARANTÁLTAN BIZTONSÁGOS FIZETÉS
biztosnagos-fizetes.png

Szállítási költség

iconok-szallitas-62.png

Fix 1990 forintért visszük ki a csomagodat

  • Futárral házhoz vagy Postapontra
  • A személyes átvétel budaörsi üzletünkben ingyenes.

Termék leírás

Nissan Pathfinder 2005- Rezaw méretpontos gumiszőnyeg, Fekete, 201804

A gépkocsi-tulajdonosok már nyilván ismerik az érzést, amikor egy olyan, elsőre jelentéktelennek tűnő kérdés is, mint az autónkhoz megfelelő autószőnyeg kiválasztása hatalmas horderővel bírhat. Egy jól megválasztott autószőnyeg ugyanis nem csupán jól mutat autónkban, de megkönnyítheti mindennapjainkat is.

Milyen autószőnyegek között választhatunk?

Általában, ha autószőnyegről beszélünk, két különböző anyagból készült termékre gondolunk. Választhatunk a szövet- és a gumiszőnyegek közül, és tagadhatatlan, hogy mindkettőnek megvan a maga előnye. A szövetből készült változatok esztétikusan mutathatnak autónkban, ellenben takarításuk meglehetősen nehéz, és a téli hónapokban rengeteg vizet szívhatnak magukba. A gumiból készült szőnyegek ezzel ellentétben jóval strapabíróbbak, biztonságosabbak és a tisztításuk is könnyebb feladatot jelent. A Rezaw gumiszőnyegek például kiváló, lengyel minőséget képviselnek, 100%-ban illeszkednek a kiválasztott gépkocsi típusához, nagymértékben kopásállók és nyári időben is szagtalanok.

Mire figyeljünk autószőnyeg vásárlása esetén?

Fontos, hogy az autónk típusához megfelelő, méretpontos darabot válasszunk. Ez azért is lényeges, mert ha a szőnyeg nem passzol kifejezetten kocsink méreteihez, abban az esetben megeshet, hogy lelóg róla a lábunk, és így nagyobb az esélye annak, hogy nedves időben a kosz rácsorog az alatta található kárpitra. Ezen kívül érdemes odafigyelni arra, hogy a választott szőnyeg könnyedén rögzíthető legyen, és takarítása se jelentsen olyan kihívást, melyet napról napra, hétről hétre csak halogatni szeretnénk.

Találok-e az autóm típusához illő gumiszőnyeget?

Nagy valószínűséggel igen, hiszen a Rezaw gumiszőnyegek a legtöbb autómárka legtöbb típusához méretpontos illeszkednek. A Webáruházunkban kapható autószőnyegek mindegyike az autók típusához gyártott, méretpontos darab, és legtöbbjük csatlakoztatható a kocsikban található, gyári rögzítési pontokhoz is. Ráadásul, ha tőlünk rendelsz autószőnyeget, minden rendelés mellé ajándékba adunk egy 800 forint értékű műszerfal-ápoló törlőkendőt, mellyel garantáltan tisztán és pormentesen tarthatod az autódat.

Visszajelzések

Zoltán Gyurkovics
1705002473
áttekinthető a weblap. könnyedén megtalálható a kívánt kocsitípushoz a kért termék, csak ajánlani tudom."
Éva Nagy
1704572896
"Nagyon korrekt, gyors, kedves segítőkész csapat. Légterelőket rendeltem. Ami nagyon jól esett,és rendkívül hasznos volt, hogy a rendelés leadása után, emailbe elküldtek egy videot amiben lépésről lépésre bemutatják hogyan kell felszerelni. A termék kifogástalan állapotú volt."
Krisztián Kovács
1704530496
Nagyon kedves volt a kiszolgálás. Gyorsan megkaptam a gumiszőnyeget az autómhoz és szuper jó minőségűek a szőnyegek és tényleg méretpontosak voltak . Köszönöm nektek."
Lakatos Anita
1704180364
Meg vagyok elégedve a céggel, légterelőt rendeltem, és mivel nem voltam biztos benne, hogy jót rendelek e, ezért írtam egy emailt a rendelés előtt. Gyors, korrekt válasz érkezett, így meg tudtam rendelni a terméket. Ha pontozni kellene maximális pont jár nekik.
js_loader

Garancia

Visszahozzuk helyetted garancia (1 250 Ft)

Ezzel a garanciával 100%-ig biztonságban fogod magad érezni, ha aggódsz, hogy mégsem lesz jó az autódhoz rendelt kiegészítő és tudod, hogy nem lesz kedved a visszaküldéssel bajlódni. Így elég egy e-mailt dobnod és elmegyünk a rendelésedért – neked csak vissza kell csomagolni és átadni a futárnak.
Ha vissza kell küldened a csomagot, akkor ez a megoldás nemcsak kényelmesebb, hanem olcsóbb is lesz neked.
 

FONTOS!

Fontos, hogy a visszaküldött termék vételárát a beérkezés után 1-4 munkanapon belül visszautaljuk az általad megadott számlaszámra. Annyit kérünk, hogy a termék minden része sértetlen csomagolással jusson vissza hozzánk, ellenkező esetben nem tudjuk megtéríteni a termék vételárát és visszaküldjük a korábban megadott szállítási címre.

Garanciáról általános tudnivalók

Mindent amit a garanciával kapcsolatban tudnod kell azt a garancia oldalon megtalálod. Ugrás a garancia oldalra >>

Úgy látom először jársz itt!

Van egy üdvözlőajándékunk :-)

Ennyi ideig tudod még átvenni.

Perc
Másodperc