Mitsubishi Space Wagon Santana 5 ajtós, 1998- Heko légterelő 23315, 2 első ajtóra

6.985 Ft bruttó

A légterelő első hallásra talán a gépjármű kevésbé fontos tartozékának tűnhet. Azonban, ha ezt Te is így gondolod, akkor nem is sejted, milyen kiváló szolgálatot tud tenni egy igazán jó minőségű, méretpontos légterelő az egész év folyamán.

Cikkszám: 23315 Kategóriák: , ,

Leírás

Mitsubishi Space Wagon Santana 5 ajtós, 1998- Heko légterelő 23315, 2 első ajtóra

A te autódnak is szüksége van légterelőkre

A légterelő első hallásra talán a gépjármű kevésbé fontos tartozékának tűnhet. Azonban, ha ezt Te is így gondolod, akkor nem is sejted, milyen kiváló szolgálatot tud tenni egy igazán jó minőségű, méretpontos légterelő az egész év folyamán. Nyáron a kánikulában, ősszel és télen pedig a zuhogó eső és a pára ádáz ellensége, és nem utolsó sorban akkor is segít, ha az egészségedre szeretnél jobban odafigyelni. És hogy mégis mindezt hogyan? Mutatunk néhány olyan okot, melyek után biztos lehetsz abban, hogy a te autódnak is szüksége van egy ilyen hasznos, sokoldalú kiegészítőre!

Kánikulában is szellőztethetünk

Parkoló autót lehúzott ablakkal magára hagyni rendkívül nagy felelőtlenség. A nyári forróságban azonban a tűző napon álló kocsi szellőztetés nélkül pillanatok alatt válhat a pokol legmélyebb bugyránál is forróbbá. Ezt elkerülendő érdemes résnyire letekernünk az ablakot, ami azonban nem városon belül nem életbiztosítás. Kivéve akkor, ha rendelkezünk légterelővel, melynek alsó vonaláig (A méretpontos HEKO légterelők esetében ez a távolság nagyjából 5-7 centimétert jelet) egészen nyugodtan leengedhetjük autónk ablakát. A HEKO légterelők színének és kialakításának köszönhetően pedig senkinek még csak fel sem fog tűnni, hogy a jármű szellőzik, neked pedig dolgod végeztével nem kell úgy a volán mögé ülnöd, mintha épp egy kazánházba toppantál volna be.

Az eső és a pára sem akadály

Szeretnénk, ha a kánikula után egy kellemes, nyári záporban is tudnánk szellőztetni autónk utasterét, azonban az eső folyamatosan beesik az ablakon, és ez zavar minket vezetés közben? Egy jó légterelő erre is megoldás, hiszen az alsó vonalig tekert ablakon a friss levegőt igen, azonban a bosszantó esőt nem engedi be járművünkbe. Nem csak nyáron vehetjük azonban hasznát, a nedves, őszi, vagy hidegebb, téli időben a párásodás ellen is hatékony segítséget tud nyújtani. Leengedett ablaknál a pára szinte pillanatok alatt eltűnik, a légterelőnek köszönhetően pedig a menetszél és a huzat miatt sem kell majd aggódnunk!

Klíma nélkül a pénztárcáért és az egészségért

Tudta, hogy a klíma használata nem csupán autónk fogyasztását növeli meg? A magasabb üzemanyag-fogyasztás mellett gondolnunk kell a folyamatos tisztítás költségeire, valamint arra, hogy a légkondi használatával erősen megnövekedhet légúti megbetegedések esélye, valamint az allergiás tünetek intenzitása. Autónk típusához illő légterelő felszerelésével azonban könnyedén és költséghatékonyan oldhatjuk meg gépkocsink belső terének szellőzését, és nem csak pénztárcánkat, de egészségünket is kímélhetjük használatával.

A HEKO légterelők tulajdonságai

  • Grafit szürkés színű, áttetsző.
  • Uv fény álló, nagyon tartós
  • Átlagos szélessége 4,5 cm
  • Igényes kialakítás, kiváló minőség

A légterelők felszerelése gyerekjáték lesz

A videóban lépésről-lépésre mutatom meg, hogyan csináld.

További információk

Márka

Melyik ajtóhoz?