Chrysler Voyager 2001-2006 7szem Rezaw méretpontos gumiszőnyeg, Bézs, 203601B

22.630 Ft bruttó

A méretpontos gumiszőnyeg a hétköznapi autósok egyik leghasznosabb kiegészítője. Nagy előnye, hogy minden gépkocsi-típushoz találhatunk belőle olyan darabot, ami illeszkedik utasterünkbe. A gumi autószőnyeg télen-nyáron jó szolgálatot tesz, tisztítás esetén pedig gyorsan és könnyedén kivehető, valamint visszahelyezhető az autóba. Így a takarítás alig vesz igénybe többet néhány percnél.

Cikkszám: 203601B Kategóriák: , ,

Leírás

Chrysler Voyager 2001-2006 7szem Rezaw méretpontos gumiszőnyeg, Bézs, 203601B

A gépkocsi-tulajdonosok már nyilván ismerik az érzést, amikor egy olyan, elsőre jelentéktelennek tűnő kérdés is, mint az autónkhoz megfelelő autószőnyeg kiválasztása hatalmas horderővel bírhat. Egy jól megválasztott autószőnyeg ugyanis nem csupán jól mutat autónkban, de megkönnyítheti mindennapjainkat is.

Milyen autószőnyegek között választhatunk?

Általában, ha autószőnyegről beszélünk, két különböző anyagból készült termékre gondolunk. Választhatunk a szövet- és a gumiszőnyegek közül, és tagadhatatlan, hogy mindkettőnek megvan a maga előnye. A szövetből készült változatok esztétikusan mutathatnak autónkban, ellenben takarításuk meglehetősen nehéz, és a téli hónapokban rengeteg vizet szívhatnak magukba. A gumiból készült szőnyegek ezzel ellentétben jóval strapabíróbbak, biztonságosabbak és a tisztításuk is könnyebb feladatot jelent. A Rezaw gumiszőnyegek például kiváló, lengyel minőséget képviselnek, 100%-ban illeszkednek a kiválasztott gépkocsi típusához, nagymértékben kopásállók és nyári időben is szagtalanok.

Mire figyeljünk autószőnyeg vásárlása esetén?

Fontos, hogy az autónk típusához megfelelő, méretpontos darabot válasszunk. Ez azért is lényeges, mert ha a szőnyeg nem passzol kifejezetten kocsink méreteihez, abban az esetben megeshet, hogy lelóg róla a lábunk, és így nagyobb az esélye annak, hogy nedves időben a kosz rácsorog az alatta található kárpitra. Ezen kívül érdemes odafigyelni arra, hogy a választott szőnyeg könnyedén rögzíthető legyen, és takarítása se jelentsen olyan kihívást, melyet napról napra, hétről hétre csak halogatni szeretnénk.

Találok-e az autóm típusához illő gumiszőnyeget?

Nagy valószínűséggel igen, hiszen a Rezaw gumiszőnyegek a legtöbb autómárka legtöbb típusához méretpontos illeszkednek. A Webáruházunkban kapható autószőnyegek mindegyike az autók típusához gyártott, méretpontos darab, és legtöbbjük csatlakoztatható a kocsikban található, gyári rögzítési pontokhoz is. Ráadásul, ha tőlünk rendelsz autószőnyeget, minden rendelés mellé ajándékba adunk egy 800 forint értékű műszerfal-ápoló törlőkendőt, mellyel garantáltan tisztán és pormentesen tarthatod az autódat.

A Rezaw gumiszőnyeg tulajdonságai

  • 100%-ban méretpontos, gyári minőség
  • Nagymértékben kopásálló
  • Szagtalan, nincs kellemetlen illata
  • 4-5 cm magas pereme van
  • Könnyedén tisztán tartható
  • A szett az első rögzítő patentokat tartalmazza

További információk

Márka

Szín

Az alábbi termékek téged is érdekelhetnek. Nézd csak!