Köszönjük a bizalmadat, rendelésed sikeres volt!

A rendelés visszaigazolást és az e-számlát elküldtük az e-mail címedre.

FONTOS: Bizonyos levelezőrendszerek (freemail, vipmail, citromail, outlook…) nem mindig engedik át a leveleket. Ha 2-3 percen belül nem kapod meg a rendelés visszaigazolást, akkor nézd meg a spam vagy a promóciók mappádat. Ha nem találod írj nekünk az info@autoalkatreszwebaruhaz.com címre.

Szállítási infók: A megrendelt termékeidet 2-3 munkanapon belül az MPL fogja kiszállítani hozzád vagy az általad választott postapontra. A futárnál fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával. Amennyiben előre utalást választottál az összeg beérkezését követően fogjuk átadni a csomagodat a futárnak. A bankszámla számunkat a kiküldött e-számlán találod. A csomagszámot az MPL fogja küldeni az e-mail címedre. (ha valami nincs raktáron, hamarosan rád csörgünk vagy sms-t küldünk és egyeztetünk).

FONTOS: Garanciával kapcsolatos információ

Láthatóan sérült csomagot csak abban az esetben vegyél át a futártól, ha GARANCIÁLIS JEGYZŐKÖNYVET  kérsz hozzá. Ha átveszed és utólag derül ki, hogy a csomagoláson belül a termék sérült,  és nincs meg ez a jegyzőkönyv, akkor  sajnos NEM TUDJUK NEKED GARANCIÁBA CSERÉLNI a szállítás közben megsérült terméket!

Sanyi, Attila, Tibi